Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosmenti PC Kolhoz Sephiroth01
rabib Tactiek 2
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
Rebecchi passt de bal in één keer door. Novruzov is nu in balbezit. Qarayev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novruzov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novruzov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 0:1

17e minuut.
Depinois verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Kosonen rent richting de bal. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Novruzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rabeira met een sublieme pass. Bruce heeft problemen om de bal te vangen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rycerz rent richting de bal. Rycerz geeft een lange en hoge pass. Hager kopt de bal weg. Dan rent richting de bal. Dan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gorostiaga speelt de bal door. Rebecchi rent richting de bal. Berton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berton krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira geeft de bal voor. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois schiet op doel. Held probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 1:1

37e minuut.
Gorostiaga probeert naar een medespeler te passen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov passt de bal in één keer door. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 1:2

39e minuut.
Rabeira passt de bal met de wreef. Vulpeşean is nu in balbezit. Dan begaat een overtreding. Vulpeşean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Rebecchi passt de bal in één keer door. Novruzov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berton. Berton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 49%, Sephiroth01 51%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 1:2

46e minuut.
Mozer komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Maldonado met de inworp. Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois onderschept slim de pass. Depinois draait met de bal, schiet en ... Held kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Welikow verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kosonen verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga met een sublieme pass. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Dan de bal. Dan geeft een lange en hoge pass. Kosonen is nu in balbezit. Rebecchi onderschept slim de pass. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 1:3

71e minuut.
Dan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga passt de bal zonder na te denken. Novruzov rent richting de bal. Novruzov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Riggione passt de bal met de wreef. Daar is Gorostiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorostiaga passt de bal in één keer door. Dan geeft de bal voor. Rebecchi springt en kopt de bal. Wintzer bokst de bal weg.

77e minuut.
Laptenoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Laptenoc passt de bal met de wreef. Welikow met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mozer is nu in balbezit. Mozer met een sublieme pass. Riggione met een sublieme pass. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 49%, Sephiroth01 51%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Sephiroth01 1:4