Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester FC Fehérvár BlueFish
pilu fulldef Tactiek nb1.02-22
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 28
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Galijašević rent richting de bal. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorząd. Gorząd krijgt een gele kaart. Bircan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bircan kan niet meer verder spelen. Turienzo Álvarez komt het veld opgelopen. Corradini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lizer kopt de bal weg. Dankó rent richting de bal. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 1:0

17e minuut.
Villacañas probeert naar een medespeler te passen. Lizer is nu in balbezit. Lizer heeft problemen om de bal te vangen. Lizer draait met de bal, schiet en ... Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 2:0

21e minuut.
Lizer speelt de bal door. Brødsgård is nu in balbezit. Brødsgård passt de bal zonder na te denken. Dankó rent richting de bal. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Noha bokst de bal weg.

22e minuut.
Lizer rent richting de bal. Lizer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brødsgård de bal. Dankó rent richting de bal. Dankó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 3:0

25e minuut.
Zahorecz is nu in balbezit. Zahorecz passt de bal zonder na te denken. Bujáki rent richting de bal. Bujáki schiet op doel. Puača probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Corregedor is nu in balbezit. Corregedor geeft de bal voor. Klungelig pakt Villacañas de bal. Villacañas geeft de bal voor. Brødsgård probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dankó kopt de bal weg. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer haalt uit met een fantastische trap. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Turienzo Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Turienzo Álvarez passt de bal in één keer door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 4:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bragança met de inworp. Brødsgård rent richting de bal. Brødsgård geeft de bal voor. Lizer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Noha met een harde bal richting middenveld. Bragança kopt de bal weg. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 5:0

41e minuut.
Sáfrány met een sublieme pass. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança passt de bal in één keer door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel. Noha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança rent richting de bal. Bragança passt de bal met de wreef. Lizer rent richting de bal. Lizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 6:0

43e minuut.
Galijašević met een sublieme pass. Bujáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujáki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zahorecz de bal onder controle te krijgen. Zahorecz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 35%, BlueFish 65%.
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 6:0

57e minuut.
Magno geeft de bal voor. Corradini heeft problemen om de bal te vangen. Corradini geeft de bal voor. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sáfrány is nu in balbezit. Corradini verovert de bal door een tackle van achteren. Corradini passt de bal in één keer door. Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Noha met een sublieme pass. Turienzo Álvarez kopt de bal weg. Guttmann heeft problemen om de bal te vangen. Lizer is nu in balbezit. Lizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Villacañas verovert de bal door een tackle van achteren. Turienzo Álvarez kopt de bal weg. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer schiet op doel. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 7:0

67e minuut.
Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó passt de bal met de wreef. Lizer rent richting de bal. Lizer draait met de bal, schiet en ... Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 8:0

68e minuut.
Galijašević speelt de bal door. Bujáki is nu in balbezit. Bujáki passt de bal met de wreef. Lizer is nu in balbezit. Lizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 9:0

76e minuut.
Doeltrap. Noha met een harde bal richting middenveld. Bragança kopt de bal weg. Dankó is nu in balbezit. Dankó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brødsgård passt de bal met de wreef. Bragança rent richting de bal. Bragança geeft de bal voor. Lizer rent richting de bal. Lizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 10:0

82e minuut.
Puača bereikt de bal nog maar net als eerste. Puača passt de bal met de wreef. Dankó rent richting de bal. Dankó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 11:0

86e minuut.
Brødsgård kopt de bal weg. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer geeft de bal voor. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Magno is nu in balbezit. Magno geeft een hoge lob. Galijašević is nu in balbezit. Turienzo Álvarez onderschept slim de pass. Turienzo Álvarez geeft een lange en hoge pass. Noha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lizer rent richting de bal. Guttmann onderschept slim de pass. Lizer controleert de bal met de borst. Lizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 27%, BlueFish 73%.
Manchester FC Fehérvár - BlueFish 12:0