Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek Real Spartacus
Nőinemiszerv Tactiek Sacu szh + sz
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Filip onderschept slim de pass. Filip met een sublieme pass. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Bătrânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Real Spartacus 0:1

34e minuut.
Rossini kopt de bal weg. Łakomiec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castedo. Castedo krijgt een gele kaart. Łakomiec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dupovac wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lábatlani papírtigrisek - Real Spartacus 1:1

37e minuut.
Neubeck geeft een lange en hoge pass. Bosschart heeft problemen om de bal te vangen. Bosschart speelt de bal door. Fein geeft een lange en hoge pass. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Real Spartacus 2:1

45e minuut.
Piec passt de bal zonder na te denken. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck passt de bal met de wreef. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec schiet op doel. Arkadaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 38%, Real Spartacus 62%.
Lábatlani papírtigrisek - Real Spartacus 2:1

57e minuut.
Neubeck rent richting de bal. Neubeck met een sublieme pass. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac geeft een hoge lob. Łakomiec is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fein speelt de bal door. Neubeck rent richting de bal. Neubeck passt de bal zonder na te denken. Rossini rent richting de bal. Rossini passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nadoveza kopt de bal weg. Margitay rent richting de bal. Bosschart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosschart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 41%, Real Spartacus 59%.
Lábatlani papírtigrisek - Real Spartacus 2:1