Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feltámadás F.C. Beateam FC
küzdeni kell Tactiek Alfa1
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52.6 gemiddelde waardering 67.7
redelijk Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Njærheim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skřivánek de bal. Thioub speelt de bal door. Njærheim is nu in balbezit. Njærheim geeft een lange en hoge pass. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Diakhaté geeft de bal voor. Inworp. Njærheim met de inworp. Einersen kan de bal niet met de borst controleren. Einersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Diedhiou speelt de bal door. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Sene-Absa maakt een snoekduik en kopt de bal. del Moral Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fenyvesi met een sublieme pass. Séne heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coméndez. Coméndez krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Korr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Njærheim is nu in balbezit. Njærheim passt de bal in één keer door. Einersen is nu in balbezit. Einersen schiet op doel. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Séne kan de bal niet met de borst controleren. Coméndez rent richting de bal. Coméndez geeft een lange en hoge pass. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen draait met de bal, schiet en ... Rogal bokst de bal weg. Klungelig pakt Diallo de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mariscal zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pálfi is nu in balbezit. Pálfi met een sublieme pass. Thioub rent richting de bal. Skřivánek onderschept slim de pass. Skřivánek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Leclercq verovert de bal door een tackle van achteren. Leclercq geeft een lange en hoge pass. Einersen is nu in balbezit. Einersen schiet op doel. Rogal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - Beateam FC 0:1

28e minuut.
Niasse speelt de bal door. Daar is Diakhaté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korr is nu in balbezit. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Einersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Einersen rent richting de bal. Skřivánek rent richting de bal. Diakhaté tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skřivánek raakt geblesseerd tijdens het duel. Leclercq wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Skřivánek onderschept slim de pass. Skřivánek passt de bal zonder na te denken. Diallo is nu in balbezit. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Korr met de inworp. Diarra speelt de bal door. Klungelig pakt Sene-Absa de bal. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Niasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi met een sublieme pass. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek draait met de bal, schiet en ... Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 62%, Beateam FC 38%.
Feltámadás F.C. - Beateam FC 0:1

51e minuut.
Korr rent richting de bal. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Diakhaté rent richting de bal. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Einersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Diallo is nu in balbezit. Pálfi onderschept slim de pass. Pálfi passt de bal zonder na te denken. Skřivánek is nu in balbezit. Skřivánek schiet op doel. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Koulocheris kopt de bal weg. Korr heeft problemen om de bal te vangen. Korr passt de bal met de wreef. Einersen rent richting de bal. Einersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sárhidai geeft een lange en hoge pass. Njærheim kopt de bal weg. Leclercq geeft een lange en hoge pass. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mariscal geeft een lange en hoge pass. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Diakhaté ... Strafschop! Skřivánek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skřivánek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 56%, Beateam FC 44%.
Feltámadás F.C. - Beateam FC 0:1