Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyugati Huligánok FC Korlat FC
4 Tactiek jjjjjjj
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Valencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea speelt de bal door. Kortina rent richting de bal. Kortina haalt uit met een fantastische trap. Urbaniczky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Huete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huete geeft de bal voor. Varró bereikt de bal nog maar net als eerste. Varró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Korlat FC 0:1

30e minuut.
Lettrich heeft problemen om de bal te vangen. Miclea is nu in balbezit. Miclea passt de bal met de wreef. Kortina rent richting de bal. Kortina draait met de bal, schiet en ... Urbaniczky bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyugati Huligánok FC 47%, Korlat FC 53%.
Nyugati Huligánok FC - Korlat FC 0:1

55e minuut.
Kortina rent richting de bal. Met opzet legt Obrębalski zijn tegenspeler op de grond. Kortina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kortina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boateng krijgt zijn hoofd ertegen. Urbaniczky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy passt de bal in één keer door. Tassaro heeft problemen om de bal te vangen. Tassaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Huete met een sublieme pass. Boateng probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glavić. Glavić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Krúdy is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal zonder na te denken. Jančaras rent richting de bal. Jančaras draait met de bal, schiet en ... Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyugati Huligánok FC 41%, Korlat FC 59%.
Nyugati Huligánok FC - Korlat FC 0:1