Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boghossian Team Hatos SC.
lakóvá tevő :D Tactiek 3-4-3
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 46.4
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kastelic passt de bal zonder na te denken. Ajkler speelt de bal door. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - Hatos SC. 1:0

13e minuut.
Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters is nu in balbezit. Waters geeft de bal voor. Ganea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Majerčin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - Hatos SC. 2:0

21e minuut.
Kulwiec probeert naar een medespeler te passen. Dolfini is nu in balbezit. Kastelic met een sublieme pass. Majerčin rent richting de bal. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Ganea bokst de bal weg.

24e minuut.
Chonov geeft een lange en hoge pass. Mark is nu in balbezit. Voskoboinik onderschept slim de pass. Voskoboinik haalt uit met een fantastische trap. Davila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - Hatos SC. 2:1

35e minuut.
Waters raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klimáček komt het veld opgelopen. Klimáček neemt vlug de vrije trap. Frankowski kopt de bal weg. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ganea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klimáček zal de hoekschop nemen. Ajkler kopt de bal weg. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Chonov onderschept slim de pass. Majerčin heeft problemen om de bal te vangen. Majerčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - Hatos SC. 3:1

42e minuut.
Chonov geeft een hoge lob. Buitenspel voor Voskoboinik. Goede buitenspelval van de verdediging. Mark maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin schiet op doel. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boghossian Team 35%, Hatos SC. 65%.
Boghossian Team - Hatos SC. 3:1

48e minuut.
Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez geeft de bal voor. Ajkler kopt de bal weg. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Kastelic de bal. Kastelic passt de bal zonder na te denken. Chonov onderschept slim de pass. Majerčin rent richting de bal. Majerčin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Majerčin is nu in balbezit. Ajkler geeft de bal voor. Dolfini rent richting de bal. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Ganea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Majerčin is nu in balbezit. Szymański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majerčin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szymański geeft een hoge lob. Majerčin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - Hatos SC. 4:1

60e minuut.
Kastelic geeft een hoge lob. Frankowski kopt de bal weg. Kopeć heeft problemen om de bal te vangen. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin schiet op doel. Ganea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kastelic met een sublieme pass. Daar is Majerčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majerčin passt de bal zonder na te denken. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Majerčin is nu in balbezit. Dolfini rent richting de bal. Majerčin rent richting de bal. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Ganea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - Hatos SC. 5:1

83e minuut.
Kulwiec kopt de bal weg. Kastelic speelt de bal door. Ajkler probeert naar een medespeler te passen. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ganea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gladysz passt de bal met de wreef. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Ajkler rent richting de bal. Ajkler geeft de bal voor. Majerčin springt en kopt de bal. Ganea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boghossian Team 28%, Hatos SC. 72%.
Boghossian Team - Hatos SC. 5:1