Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
öreg harcos ÓbudaiSasok FC.
Sweep Tactiek most
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 58.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Özyeğin is nu in balbezit. Özyeğin geeft de bal voor. Bagel met een sublieme pass. Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbás passt de bal in één keer door. Białożyt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 0:1

3e minuut.
Fiedler onderschept slim de pass. Fiedler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurer met een snelle inworp. Borbás probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 0:2

16e minuut.
Altebrandi passt de bal met de wreef. Solana rent richting de bal. Solana passt de bal met de wreef. Daar is Luck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luck haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Gyetvai speelt de bal door. Paudits rent richting de bal. Paudits passt de bal in één keer door. Solti is nu in balbezit. Solti draait met de bal, schiet en ... Białożyt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Luck de bal. Gyselinck is nu in balbezit. Kranc onderschept slim de pass. Kranc geeft een lange en hoge pass. Solana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Altebrandi is nu in balbezit. Altebrandi passt de bal met de wreef. Solana rent richting de bal. Solana haalt uit met een fantastische trap. Král probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Paudits verovert de bal door een tackle van achteren. Paudits met een sublieme pass. Solti rent richting de bal. Solti draait met de bal, schiet en ... Białożyt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ferron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferron geeft een hoge lob. Inworp. Gyselinck met de inworp. Bagel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Altebrandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyselinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyselinck passt de bal met de wreef. Paudits rent richting de bal. Paudits draait met de bal, schiet en ... Białożyt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Karnadi is nu in balbezit. Karnadi geeft een hoge lob. Solana rent richting de bal. Solana schiet op doel. Král maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 1:2

35e minuut.
Karnadi onderschept slim de pass. Karnadi speelt de bal door. Altebrandi probeert naar een medespeler te passen. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Özyeğin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyselinck met een snelle inworp. Bagel is nu in balbezit. Bagel geeft een lange en hoge pass. Białożyt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Borbás rent richting de bal. Borbás geeft een lange en hoge pass. Prăscan heeft problemen om de bal te vangen. Solti onderschept slim de pass. Solti schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Solana is nu in balbezit. Collot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prăscan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solana springt en kopt de bal. Král maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: öreg harcos 49%, ÓbudaiSasok FC. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 2:2

48e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Karnadi is nu in balbezit. Karnadi passt de bal met de wreef. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kranc geeft een lange en hoge pass. Borbás kopt de bal weg. Karnadi speelt de bal door. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Białożyt met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Altebrandi de bal. Bagel met een sublieme pass. Vólent heeft problemen om de bal te vangen. Vólent haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Borbás rent richting de bal. Borbás passt de bal zonder na te denken. Gyselinck probeert naar een medespeler te passen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bagel passt de bal in één keer door. Paudits is nu in balbezit. Ferron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferron krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vólent is nu in balbezit. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Vólent is nu in balbezit. Vólent haalt uit met een fantastische trap. Białożyt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 2:3

89e minuut.
Altebrandi speelt de bal door. Klungelig pakt Prăscan de bal. Altebrandi is nu in balbezit. Altebrandi geeft een lange en hoge pass. Luck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: öreg harcos 50%, ÓbudaiSasok FC. 50%.
öreg harcos - ÓbudaiSasok FC. 2:3