Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Becskereki Gulya nozi se
jebe kevu Tactiek pró
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Kushev probeert naar een medespeler te passen. Doubíček heeft problemen om de bal te vangen. Doubíček speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández Cañedo de bal. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap. Babuscio bokst de bal weg.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vámos stond buitenspel. Anuszewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kramer kopt de bal weg. Kończewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kończewski schiet op doel. Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fernández Cañedo kopt de bal weg. Kramer rent richting de bal. Kramer passt de bal met de wreef. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap. Babuscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fock is nu in balbezit. Fock passt de bal in één keer door. Muğlalı rent richting de bal. Sanchís verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Siriwiboon is nu in balbezit. Kończewski onderschept slim de pass. Kończewski met een sublieme pass. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doubíček geeft de bal voor. Babuscio met een sublieme pass. Vámos kopt de bal weg. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszewski onderschept slim de pass. Fock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fock krijgt een gele kaart. Anuszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryjek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fernández Cañedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 64%, nozi se 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Becskereki Gulya - nozi se 0:0

46e minuut.
Doubíček rent richting de bal. Sanchís rent richting de bal. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Vámos rent richting de bal. Vámos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Anuszewski geeft de bal voor. Fernández Cañedo heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cañedo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek verovert de bal door een tackle van achteren. Ryjek passt de bal in één keer door. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski schiet op doel. Babuscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doubíček met de inworp. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek geeft een lange en hoge pass. Fernández Cañedo krijgt zijn hoofd ertegen. Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Doubíček geeft de bal voor. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xuân Khoa. Xuân Khoa krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ryjek is nu in balbezit. Sanchís onderschept slim de pass. Met opzet legt Doubíček zijn tegenspeler op de grond. Doubíček krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Muğlalı met een sublieme pass. Ryjek rent richting de bal. Ryjek passt de bal met de wreef. Fernández Cañedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Başak met een sublieme pass. Doubíček heeft problemen om de bal te vangen. Doubíček passt de bal met de wreef. Fernández Cañedo is nu in balbezit. Fernández Cañedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doubíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryjek controleert de bal met de borst. Ryjek geeft een lange en hoge pass. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - nozi se 0:1

85e minuut.
Xuân Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cañedo rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Fernández Cañedo onderschept slim de pass. Fernández Cañedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 64%, nozi se 36%.
Becskereki Gulya - nozi se 0:1