Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20008
VöröSördögök Lakatlan-szigetek
433 Tactiek ft j
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 67.3
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łobodziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Szinetár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 0:1

6e minuut.
Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer onderschept slim de pass. Timmer geeft de bal voor. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szinetár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Orbán geeft een lange en hoge pass. Moliński kopt de bal weg. Timmer speelt de bal door. Felföldi rent richting de bal. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Moliński onderschept slim de pass. Devliegher onderschept slim de pass. Devliegher passt de bal in één keer door. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Bæk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Moliński de bal. Moliński geeft een lange en hoge pass. Orbán kopt de bal weg. Timmer geeft de bal voor. Szinetár krijgt zijn hoofd ertegen. Bæk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi is nu in balbezit. Moliński onderschept slim de pass. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Szinetár draait met de bal, schiet en ... Bæk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Timmer passt de bal met de wreef. Szinetár rent richting de bal. Szinetár passt de bal zonder na te denken. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 0:2

27e minuut.
Felföldi passt de bal met de wreef. Glinka is nu in balbezit. Szinetár verovert de bal door een tackle van achteren. Szinetár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 0:3

29e minuut.
Timmer rent richting de bal. Timmer passt de bal in één keer door. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szinetár is nu in balbezit. Szinetár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 0:4

38e minuut.
Sępek passt de bal met de wreef. Novakov rent richting de bal. Firică rent richting de bal. Firică haalt uit met een fantastische trap. Kaladjyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 1:4

40e minuut.
Lázi geeft een hoge lob. Felföldi speelt de bal door. Szinetár rent richting de bal. Szinetár schiet op doel. Bæk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 1:5

41e minuut.
Moliński rent richting de bal. Moliński geeft een lange en hoge pass. Orbán kopt de bal weg. Felföldi rent richting de bal. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Bæk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Glinka de bal. Szinetár is nu in balbezit. Szinetár passt de bal met de wreef. Łobodziński rent richting de bal. Łobodziński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bæk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felföldi krijgt zijn hoofd ertegen. Bæk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 82%, Lakatlan-szigetek 18%.
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 1:5

47e minuut.
Glinka geeft de bal voor. Inworp. Timmer met een snelle inworp. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi geeft een lange en hoge pass. Bæk bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Devliegher passt de bal in één keer door. Daar is Timmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timmer passt de bal zonder na te denken. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi draait met de bal, schiet en ... Bæk bokst de bal weg.

58e minuut.
Lázi kopt de bal weg. Devliegher rent richting de bal. Devliegher passt de bal zonder na te denken. Szinetár heeft problemen om de bal te vangen. Szinetár draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 1:6

64e minuut.
Firică is nu in balbezit. Eitvydas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Firică. Firică krijgt een gele kaart. Eitvydas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eitvydas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szinetár is nu in balbezit. Szinetár schiet op doel. Bæk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 1:7

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Firică de bal onder controle te krijgen. Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal zonder na te denken. Felföldi heeft problemen om de bal te vangen. Felföldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Timmer passt de bal zonder na te denken. Devliegher is nu in balbezit. Devliegher met een sublieme pass. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Bæk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Devliegher rent richting de bal. Devliegher geeft een hoge lob. Moliński controleert de bal met de borst. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Firică de bal. Eitvydas is nu in balbezit. Obledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eitvydas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 78%, Lakatlan-szigetek 22%.
VöröSördögök - Lakatlan-szigetek 1:7