Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Loxon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32869
Loxon Granturismo
Proba Tactiek 2024_4-5-1_v1.0
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini geeft een hoge lob. Szíjjártó kopt de bal weg. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Pachelski kopt de bal weg. Schindler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Granturismo 1:0

9e minuut.
Krevald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek passt de bal met de wreef. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Tömöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Krevald bereikt de bal nog maar net als eerste. Krevald geeft een lange en hoge pass. Movilescu kan de bal niet met de borst controleren. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Tömöri bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Granturismo 2:0

15e minuut.
Szíjjártó passt de bal in één keer door. Mazzini met een sublieme pass. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Granturismo 2:1

35e minuut.
Galarraga probeert de bal aan de voet te houden. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó met een sublieme pass. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szíjjártó speelt de bal door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Ipach is nu in balbezit. Ipach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bzdączek speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mikucki ... Strafschop! Negoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negoiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

43e minuut.
Stojanac kopt de bal weg. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft de bal voor. Stojanac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Półchłopek komt het veld opgelopen. Comel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loxon 54%, Granturismo 46%.
Loxon - Granturismo 2:1

50e minuut.
Szíjjártó passt de bal zonder na te denken. Demkó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiape. Chiape krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberg is nu in balbezit. Szíjjártó onderschept slim de pass. Szíjjártó haalt uit met een fantastische trap. Langemyr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mazzini met een sublieme pass. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Półchłopek. Półchłopek krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Csizmadia passt de bal in één keer door. Ipach rent richting de bal. Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Stojanac rent richting de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Langemyr bokst de bal weg.

89e minuut.
Comel geeft een lange en hoge pass. Csizmadia met een sublieme pass. Ipach is nu in balbezit. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Langemyr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loxon 47%, Granturismo 53%.
Loxon - Granturismo 2:1