Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albert FlóriT.C. Stafford S.C.
FULL Tactiek 4-3-1-2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen brilliant


2e minuut.
Sommerlund geeft de bal voor. Özsürgün kopt de bal weg. Csákó is nu in balbezit. Jován verovert de bal door een tackle van achteren. Jován haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Maximov is nu in balbezit. Zioło rent richting de bal. Maximov rent richting de bal. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło schiet op doel. Miklósvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Iwancewicz controleert de bal met de borst. Iwancewicz met een sublieme pass. Maximov rent richting de bal. Maximov schiet op doel. Miklósvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Stafford S.C. 1:0

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miklósvári trapt de bal weg. Lilik kopt de bal weg. Zvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 53%, Stafford S.C. 47%.
Albert FlóriT.C. - Stafford S.C. 1:0

51e minuut.
Borbély trapt de bal weg. Özsürgün kopt de bal weg. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Albert FlóriT.C. - Stafford S.C. 1:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sommerlund met de inworp. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft de bal voor. Kaisti springt en kopt de bal. Borbély kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jován is nu in balbezit. Jován passt de bal in één keer door. Kaisti rent richting de bal. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Borbély probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Stafford S.C. 1:2

60e minuut.
Doeltrap. Juhár komt het veld opgelopen. Juhár trapt de bal weg van het doel. Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal zonder na te denken. Jován is nu in balbezit. Jován haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jován rent richting de bal. Noor onderschept slim de pass. Noor met een sublieme pass. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jován passt de bal met de wreef. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün geeft de bal voor. Kaisti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albert FlóriT.C. - Stafford S.C. 1:3

70e minuut.
Bogdán met een sublieme pass. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün passt de bal in één keer door. Kaisti rent richting de bal. Kaisti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Gellei komt het veld opgelopen. Vitelki komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gellei geeft een lange en hoge pass. Csákó is nu in balbezit. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki geeft een lange en hoge pass. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen. Borbély verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tüfekçioğlu geeft een hoge lob. Brechbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maximov. Maximov krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zioło probeert naar een medespeler te passen. Iwancewicz is nu in balbezit. Iwancewicz passt de bal in één keer door. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csákó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lilik probeert naar een medespeler te passen. Zioło is nu in balbezit. Zioło draait met de bal, schiet en ... Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Gandolfo passt de bal in één keer door. Davila heeft problemen om de bal te vangen. Davila met een sublieme pass. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Borbély verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Iwancewicz met de inworp. Alvero is nu in balbezit. Alvero geeft een hoge lob. Maximov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albert FlóriT.C. 60%, Stafford S.C. 40%.
Albert FlóriT.C. - Stafford S.C. 1:3