Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óbudai Goldberger SE ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB
SuperA Tactiek donci
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Magno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil geeft de bal voor. Sezen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:1

15e minuut.
Radulov met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sezen de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:2

22e minuut.
Aplea probeert de bal met de borst te controleren. Rühmekorf rent richting de bal. Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas draait met de bal, schiet en ... Dugovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền geeft een hoge lob. Sezen kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:3

40e minuut.
Rojas met een snelle inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schipper kopt de bal weg. Rojas speelt de bal door. Schipper met een sublieme pass. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Goldberger SE 52%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 48%.
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapan met een snelle inworp. Steenbeke geeft een hoge lob. Gherase maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:3

53e minuut.
Babaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Daar is Rühmekorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen geeft een lange en hoge pass. Káposzta rent richting de bal. Rühmekorf verovert de bal door een tackle van achteren. Rühmekorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rojas neemt de hoekschop. Sezen springt en kopt de bal. Babaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:4

61e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Schipper rent richting de bal. Steenbeke maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Steenbeke naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Gil kopt de bal weg. Sezen rent richting de bal. Magno begaat een overtreding. Magno krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Radulov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gil de bal. Gil passt de bal in één keer door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:5

76e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Dugovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:6

79e minuut.
Radulov probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Sezen is nu in balbezit. Sezen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rojas met een snelle inworp. Gil rent richting de bal. Gil met een sublieme pass. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rojas speelt de bal door. Radulov heeft problemen om de bal te vangen. Radulov geeft de bal voor. Sezen is nu in balbezit. Sezen draait met de bal, schiet en ... Dugovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Gil geeft een hoge lob. Rühmekorf springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mojie passt de bal met de wreef. Znój is nu in balbezit. Znój passt de bal in één keer door. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiełczykowski met een sublieme pass. Sezen is nu in balbezit. Káposzta begaat een overtreding. Káposzta krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Goldberger SE 49%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 51%.
Óbudai Goldberger SE - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:7