Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: RoNaK Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 27331
RoNaK Orgona FC
4-3-3v3 Tactiek BIT4
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu passt de bal met de wreef. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:1

5e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano schiet op doel. Kovácsevics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:2

8e minuut.
Inworp. Fremel met de inworp. Starovas rent richting de bal. Starovas haalt uit met een fantastische trap. Kopaniecki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbozień onderschept slim de pass. Zbozień passt de bal met de wreef. Salzano rent richting de bal. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raffay heeft problemen om de bal te vangen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Starovas is nu in balbezit. Starovas probeert naar een medespeler te passen. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:3

25e minuut.
Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Raffay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sarafian passt de bal in één keer door. Fremel speelt de bal door. Starovas rent richting de bal. Starovas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hompoth de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zbozień geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salzano springt en kopt de bal. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:4

35e minuut.
Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel onderschept slim de pass. Fremel probeert naar een medespeler te passen. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Oltenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:5

40e minuut.
Magenheim is nu in balbezit. Magenheim passt de bal met de wreef. Salzano controleert de bal met de borst. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arraztoa geeft een hoge lob. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsing is nu in balbezit. Annus onderschept slim de pass. Annus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 57%, Orgona FC 43%.
RoNaK - Orgona FC 0:5

50e minuut.
Quang Vũ kopt de bal weg. Rosa is nu in balbezit. Rosa met een sublieme pass. Salzano rent richting de bal. Salzano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kovácsevics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hompoth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbozień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starovas rent richting de bal. Starovas geeft een hoge lob. Paal! Kovácsevics bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Fremel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fremel passt de bal met de wreef. Salzano is nu in balbezit. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:6

61e minuut.
Dobek speelt de bal door. Annus is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gőz komt bij de bal en schiet. Annus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arraztoa kopt de bal weg. Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een hoge lob. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Salzano is nu in balbezit. Salzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:7

67e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi geeft een hoge lob. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. Hekerle bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Zbozień rent richting de bal. Zbozień geeft een lange en hoge pass. Salzano is nu in balbezit. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:8

73e minuut.
Raffay passt de bal in één keer door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze passt de bal zonder na te denken. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Morsing geeft de bal voor. Inworp. Vincze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zbozień onderschept slim de pass. Zbozień met een sublieme pass. Starovas is nu in balbezit. Starovas schiet op doel. Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:9

80e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu speelt de bal door. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zbozień zal de hoekschop nemen. Salzano krijgt zijn hoofd ertegen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:10

83e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Starovas is nu in balbezit. Hompoth verovert de bal door een tackle van achteren. Salzano onderschept slim de pass. Salzano draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rosa met een sublieme pass. Salzano is nu in balbezit. Daar is Salzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salzano haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Orgona FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 64%, Orgona FC 36%.
RoNaK - Orgona FC 0:11