Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: P.F.Z. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17143
P.F.Z. FC LYNX
4-4-2-def Tactiek 442++
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Balke rent richting de bal. Gruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszka krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mekić geeft een hoge lob. Kraniotis kopt de bal weg. Wägli rent richting de bal. Wägli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - FC LYNX 0:1

12e minuut.
Sánchez Méndez passt de bal zonder na te denken. Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis speelt de bal door. Wägli is nu in balbezit. Wägli draait met de bal, schiet en ... Sugár bokst de bal weg.

15e minuut.
Gaúcho rent richting de bal. Czibor begaat een overtreding. Gaúcho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czibor met een sublieme pass. Gaúcho wilt de vrije trap nemen. Sugár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gonda geeft een lange en hoge pass. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

16e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski probeert de bal met de borst te controleren. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. Balke is nu in balbezit. Balke haalt uit met een fantastische trap. Amaninoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu rent richting de bal. Komora is nu in balbezit. Komora geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Balke heeft problemen om de bal te vangen. Cusano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balke. Cusano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cusano kan niet meer verder spelen. Iser komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Mekić verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski rent richting de bal. Komora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komora krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Malić passt de bal in één keer door. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román passt de bal zonder na te denken. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Amaninoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Arató geeft een lange en hoge pass. Kraniotis met een sublieme pass. Vincze heeft problemen om de bal te vangen. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli schiet op doel. Sugár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Kraniotis passt de bal in één keer door. Güleryüz is nu in balbezit. Güleryüz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 55%, FC LYNX 45%.
P.F.Z. - FC LYNX 0:1

46e minuut.
Petró onderschept slim de pass. Petró geeft de bal voor. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Sugár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - FC LYNX 0:2

50e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Iser onderschept slim de pass. Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Czibor met een sublieme pass. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Malić met een sublieme pass. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Eszes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mekić is nu in balbezit. Gárdián onderschept slim de pass. Gárdián met een sublieme pass. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke schiet op doel. Amaninoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Gárdián kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Méndez geeft een hoge lob. Wägli rent richting de bal. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Sugár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - FC LYNX 0:3

79e minuut.
Szrnka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havasi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sánchez Méndez speelt de bal door. Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis speelt de bal door. Wägli rent richting de bal. Wägli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gárdián passt de bal in één keer door. Malić rent richting de bal. Malić passt de bal met de wreef. Balke is nu in balbezit. Balke schiet op doel. Amaninoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Güleryüz kopt de bal weg. Klungelig pakt Havasi de bal. Wägli is nu in balbezit. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Sugár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - FC LYNX 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 45%, FC LYNX 55%.
P.F.Z. - FC LYNX 0:4