Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:06
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: B
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 37999
Sikoku K. Rákóczi FC
bt Tactiek 2cs=SZ
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
43.7 gemiddelde waardering 59
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Jenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit verovert de bal door een tackle van achteren. Covoni speelt de bal door. van Kaam rent richting de bal. van Kaam geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sysimetsä rent richting de bal. Sysimetsä geeft een hoge lob. Mocrîi is nu in balbezit. Mocrîi geeft de bal voor. Czafit maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
van Kaam speelt de bal door. Covoni rent richting de bal. Covoni geeft de bal voor. Balassa rent richting de bal. Balassa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Covoni heeft problemen om de bal te vangen. Covoni speelt de bal door. Balassa speelt de bal door. Czafit rent richting de bal. Czafit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Covoni rent richting de bal. Covoni passt de bal zonder na te denken. Balassa is nu in balbezit. Balassa haalt uit met een fantastische trap. Viniczai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Czafit passt de bal met de wreef. van Kaam bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kaam passt de bal in één keer door. Czafit rent richting de bal. Czafit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:1

33e minuut.
Balassa met een sublieme pass. van Kaam met een sublieme pass. Szrnka is nu in balbezit. Szrnka haalt uit met een fantastische trap. Sysimetsä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Balassa geeft de bal voor. Sysimetsä kopt de bal weg. Klungelig pakt Covoni de bal. Covoni geeft een hoge lob. Szrnka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan probeert naar een medespeler te passen. Balassa is nu in balbezit. Balassa geeft een hoge lob. Czafit maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:2

41e minuut.
Covoni passt de bal met de wreef. van Kaam rent richting de bal. van Kaam met een sublieme pass. Klungelig pakt Szrnka de bal. Szrnka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
van Kaam bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kaam passt de bal in één keer door. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit onderschept slim de pass. Czafit draait met de bal, schiet en ... Viniczai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Feinschmecker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balassa met de inworp. Covoni rent richting de bal. Covoni geeft een hoge lob. Viniczai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 83%, K. Rákóczi FC 17%.
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:2

46e minuut.
Covoni is nu in balbezit. Covoni speelt de bal door. Czafit is nu in balbezit. Czafit draait met de bal, schiet en ... Viniczai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:3

47e minuut.
Feinschmecker met een sublieme pass. Klungelig pakt Yuansheng de bal. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka schiet op doel. Yuansheng probeert de bal aan de voet te houden. Viniczai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mihranyan passt de bal met de wreef. Nocella geeft de bal voor. Czafit rent richting de bal. Czafit schiet op doel. Viniczai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:4

61e minuut.
Balassa geeft een hoge lob. Miriounis kopt de bal weg. Berntsen kan de bal niet met de borst controleren. Czafit rent richting de bal. Czafit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mecseki met een sublieme pass. Daar is Covoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covoni met een sublieme pass. Czafit rent richting de bal. Czafit draait met de bal, schiet en ... Viniczai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jenei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szrnka rent richting de bal. Szrnka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:5

84e minuut.
van Kaam rent richting de bal. van Kaam speelt de bal door. Balassa speelt de bal door. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Balassa met een sublieme pass. van Kaam is nu in balbezit. van Kaam speelt de bal door. Szrnka rent richting de bal. Szrnka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 70%, K. Rákóczi FC 30%.
Sikoku - K. Rákóczi FC 0:5