Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patying FC Rákóczi Fc
zúzóz Tactiek Itachi
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Dloubalík geeft een lange en hoge pass. Pandurević kopt de bal weg. Daar is Széchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Camargo is nu in balbezit. Miriuta verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Széchy geeft de bal voor. Železnik kopt de bal weg. Jánosy geeft een lange en hoge pass. de Camargo is nu in balbezit. de Camargo schiet op doel. Vizi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Doeltrap. Vizi trapt de bal weg van het doel. Cseke kopt de bal weg. Koczka heeft problemen om de bal te vangen. Koczka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Koczka met een snelle inworp. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke passt de bal in één keer door. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz haalt uit met een fantastische trap. Borgulya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseke probeert naar een medespeler te passen. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz schiet op doel. Borgulya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koczka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 43%, Rákóczi Fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patying FC - Rákóczi Fc 0:0

55e minuut.
Buitenspel voor Kállai. Goede buitenspelval van de verdediging. Porru komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Berényi is nu in balbezit. Berényi passt de bal in één keer door. Haburay is nu in balbezit. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Vizi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Miriuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Rákóczi Fc 1:0

60e minuut.
Buzsáky komt het veld opgelopen. Bárdos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buzsáky rent richting de bal. Buzsáky geeft een hoge lob. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patying FC - Rákóczi Fc 1:1

76e minuut.
Pihlaja-aho kopt de bal weg. Haburay rent richting de bal. Buzsáky verovert de bal door een tackle van achteren. Buzsáky passt de bal zonder na te denken. Bárdos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Hurtado komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buzsáky passt de bal zonder na te denken. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal in één keer door. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martz rent richting de bal. Martz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Rákóczi Fc 1:2

81e minuut.
Bárdos probeert naar een medespeler te passen. Martz rent richting de bal. Martz met een sublieme pass. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Buzsáky met een sublieme pass. Klungelig pakt Martz de bal. Martz met een sublieme pass. Porru rent richting de bal. Porru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Rákóczi Fc 1:3

87e minuut.
Dloubalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dloubalík passt de bal in één keer door. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Hurtado schiet op doel. Borgulya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Széchy de bal. Berényi rent richting de bal. Berényi met een sublieme pass. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 51%, Rákóczi Fc 49%.
Patying FC - Rákóczi Fc 1:3