Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre FC Békéscsaba Harcosok
532crsszelso Tactiek wp
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
de Ruiter verovert de bal door een tackle van achteren. Hauke met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Scamă de bal onder controle te krijgen. Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak rent richting de bal. Hauke maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hauke moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hauke schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Flégr geeft de bal voor. Grombíř kopt de bal weg. Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori geeft de bal voor. Kroon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
de Ruiter geeft een hoge lob. Gregori rent richting de bal. Gregori passt de bal zonder na te denken. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Harcosok 0:1

33e minuut.
Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas rent richting de bal. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 59%, Harcosok 41%.
Előre FC Békéscsaba - Harcosok 0:1

52e minuut.
Inworp. Astrup komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Montoliú probeert naar een medespeler te passen. Astrup controleert de bal met de borst. Vecsernyés geeft de bal voor. Héjjas rent richting de bal. Héjjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Scamă met een sublieme pass. Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregori passt de bal met de wreef. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Harcosok 0:2

68e minuut.
Héjjas onderschept slim de pass. Héjjas passt de bal zonder na te denken. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Montoliú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Harcosok 1:2

70e minuut.
Inworp. Prokop komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Astrup kopt de bal weg. Kroon rent richting de bal. Vecsernyés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vecsernyés krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preoteasa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meštrić met de inworp. Sin`kevich is nu in balbezit. Sin`kevich geeft de bal voor. Héjjas springt en kopt de bal. Montoliú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Prokop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sin`kevich is nu in balbezit. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă geeft de bal voor. Kroon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Harcosok 1:3

79e minuut.
Scamă passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sin`kevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vecsernyés geeft een hoge lob. Judkowiak springt en kopt de bal. Montoliú bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 39%, Harcosok 61%.
Előre FC Békéscsaba - Harcosok 1:3