Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Bettyteam Fc
4422 Tactiek CLassic _D
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 69.9
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Klungelig pakt Limet de bal. Ulej is nu in balbezit. Limet maakt een afschuwelijke overtreding. Limet krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Diba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej verovert de bal door een tackle van achteren. Ulej passt de bal in één keer door. Walters is nu in balbezit. Walters schiet op doel. Fasolka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulej is nu in balbezit. Ulej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:1

8e minuut.
Bíró rent richting de bal. Bíró geeft een hoge lob. Ulej kopt de bal weg. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters passt de bal zonder na te denken. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap. Fasolka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară passt de bal zonder na te denken. Walters is nu in balbezit. Walters geeft de bal voor. Ulej maakt een snoekduik en kopt de bal. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Thiam passt de bal met de wreef. Kuzera met een sublieme pass. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters geeft de bal voor. Ulej springt en kopt de bal. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Secară is nu in balbezit. Secară met een sublieme pass. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters geeft de bal voor. Ulej springt en kopt de bal. Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haerbos kopt de bal weg. Ulej rent richting de bal. Diba begaat een overtreding. Diba krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ulej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haerbos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thiam kan de bal niet met de borst controleren. Secară met een sublieme pass. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej draait met de bal, schiet en ... Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Limet geeft een hoge lob. Bíró kopt de bal weg. Walters met een sublieme pass. Secară heeft problemen om de bal te vangen. Secară schiet op doel. Fasolka bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haerbos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Secară is nu in balbezit. Secară haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haerbos met een snelle inworp. Kuzera geeft een hoge lob. Ulej heeft problemen om de bal te vangen. Ulej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft de bal voor. Klungelig pakt Diba de bal. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kuzera passt de bal zonder na te denken. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej schiet op doel. Fasolka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:2

34e minuut.
Diba probeert naar een medespeler te passen. Korbély met een sublieme pass. Walters is nu in balbezit. Secară is nu in balbezit. Secară haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal in één keer door. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:3

42e minuut.
Ulej passt de bal zonder na te denken. Hader speelt de bal door. Walters is nu in balbezit. Walters geeft de bal voor. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haerbos neemt de hoekschop. Walters kopt de bal weg. Secară rent richting de bal. Secară draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thiam met een sublieme pass. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară haalt uit met een fantastische trap. Fasolka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:4

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walters geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haerbos rent richting de bal. Ulej is nu in balbezit. Ulej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 77%, Bettyteam Fc 23%.
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:4

46e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft de bal voor. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară draait met de bal, schiet en ... Fasolka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:5

49e minuut.
Walters geeft de bal voor. Klungelig pakt Diba de bal. Ulej is nu in balbezit. Ulej draait met de bal, schiet en ... Fasolka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:6

52e minuut.
Korbély is nu in balbezit. Korbély met een sublieme pass. Kuzera geeft een hoge lob. Ulej rent richting de bal. Ulej schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Polumenta speelt de bal door. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal in één keer door. Ulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Secară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiam rent richting de bal. Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Polumenta is nu in balbezit. Polumenta geeft een lange en hoge pass. Daar is Sankaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secară is nu in balbezit. Secară haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fasolka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:7

63e minuut.
Polumenta is nu in balbezit. Polumenta geeft de bal voor. Secară kopt de bal weg. Ulej heeft problemen om de bal te vangen. Ulej draait met de bal, schiet en ... Fasolka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Sankaré speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Klungelig pakt Secară de bal. Secară schiet op doel. Fasolka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sankaré met een sublieme pass. Carbonell rent richting de bal. Walters tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walters krijgt een gele kaart. Carbonell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sankaré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mc Donald controleert de bal met de borst. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Walters speelt de bal door. Daar is Secară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secară draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Limet de bal onder controle te krijgen. Fasolka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:8

73e minuut.
Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters passt de bal in één keer door. Secară rent richting de bal. Secară schiet op doel. Fasolka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Walters is nu in balbezit. Thiam maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Thiam naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró geeft een hoge lob. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap. Fasolka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:9

81e minuut.
Haerbos passt de bal met de wreef. Kuzera rent richting de bal. Kuzera passt de bal in één keer door. Secară is nu in balbezit. Secară draait met de bal, schiet en ... Fasolka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secară rent richting de bal. Secară draait met de bal, schiet en ... Fasolka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:10

85e minuut.
Walters speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Limet ... Strafschop! Secară is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ulej neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:11

86e minuut.
Secară passt de bal met de wreef. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters passt de bal met de wreef. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Limet heeft problemen om de bal te vangen. Diba is nu in balbezit. Ulej onderschept slim de pass. Ulej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:12

88e minuut.
Secară geeft de bal voor. Fasolka speelt de bal door. Haerbos kopt de bal weg. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap. Fasolka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 75%, Bettyteam Fc 25%.
Csonttörők - Bettyteam Fc 0:13