Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteor SC FC Southampton
bogyo Tactiek majdnempako
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.2 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Skrupskelis rent richting de bal. Skrupskelis geeft de bal voor. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín geeft een hoge lob. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Skrupskelis met een sublieme pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:1

11e minuut.
Zardan met een sublieme pass. Skrupskelis geeft de bal voor. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:2

17e minuut.
Skrupskelis rent richting de bal. Skrupskelis geeft een hoge lob. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara schiet op doel. Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:3

26e minuut.
Zardan probeert naar een medespeler te passen. Ignaciuk is nu in balbezit. Ignaciuk geeft een hoge lob. Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Kafara rent richting de bal. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:4

29e minuut.
Skrupskelis met een snelle inworp. Vadnai rent richting de bal. Vadnai geeft een lange en hoge pass. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sztanó geeft een hoge lob. Zardan kopt de bal weg. Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Kafara is nu in balbezit. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrupskelis met een snelle inworp. Vadnai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 61%, FC Southampton 39%.
Meteor SC - FC Southampton 0:4

49e minuut.
Földes met een sublieme pass. Skrupskelis is nu in balbezit. Skrupskelis geeft een hoge lob. Kafara springt en kopt de bal. Kürti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:5

52e minuut.
Skrupskelis geeft de bal voor. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci speelt de bal door. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zalka is nu in balbezit. Palme onderschept slim de pass. Palme geeft een lange en hoge pass. Kafara rent richting de bal. Kafara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Földes kopt de bal weg. Zila probeert de bal aan de voet te houden. Kafara is nu in balbezit. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:6

67e minuut.
Mauch geeft een hoge lob. Durleci is nu in balbezit. Durleci passt de bal met de wreef. Kafara rent richting de bal. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:7

75e minuut.
Daar is Zardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaciuk geeft de bal voor. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kafara rent richting de bal. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:8

78e minuut.
Kafara passt de bal met de wreef. Skrupskelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrupskelis passt de bal zonder na te denken. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vadnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai probeert naar een medespeler te passen. Skrupskelis rent richting de bal. Skrupskelis geeft de bal voor. Durleci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:9

88e minuut.
Palme onderschept slim de pass. Palme geeft de bal voor. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - FC Southampton 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 67%, FC Southampton 33%.
Meteor SC - FC Southampton 0:10