Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil Driver FC. ATLETRIKÓ***
532 Tactiek ute001
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 70.3
solid Schieten brilliant
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Như Khang passt de bal in één keer door. López Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. López Muñiz geeft de bal voor. Satish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Hugués kopt de bal weg. Daar is Zito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márialigeti onderschept slim de pass. Márialigeti geeft de bal voor. Posa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Như Khang kopt de bal weg. Ishiju is nu in balbezit. Posa verovert de bal door een tackle van achteren. Posa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

6e minuut.
Leitner onderschept slim de pass. Leitner probeert naar een medespeler te passen. Posa rent richting de bal. Posa geeft de bal voor. Savaresse krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Márialigeti geeft een hoge lob. Plian verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scándolo neemt de hoekschop. Posa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:2

23e minuut.
Savaresse springt en kopt de bal. Ishiju kopt de bal weg. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tanakadate de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:3

24e minuut.
Ralph rent richting de bal. Posa verovert de bal door een tackle van achteren. Posa passt de bal zonder na te denken. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Scándolo met een sublieme pass. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado rent richting de bal. Savaresse rent richting de bal. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Satish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Skalski speelt de bal door. Posa is nu in balbezit. Posa passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Satish bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti geeft een hoge lob. Như Khang kopt de bal weg. Posa is nu in balbezit. Posa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 81%, FC. ATLETRIKÓ*** 19%.
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:3

48e minuut.
Skalski speelt de bal door. Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torregiani. Torregiani krijgt een gele kaart. Như Khang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skalski met een snel genomen vrije trap. Posa rent richting de bal. Posa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Yamamoto is nu in balbezit. López Muñiz onderschept slim de pass. López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:4

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Plian de bal onder controle te krijgen. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo met een sublieme pass. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal zonder na te denken. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:5

62e minuut.
Ralph met een sublieme pass. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang met een sublieme pass. Klungelig pakt Posa de bal. Posa schiet op doel. Satish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Như Khang zal de hoekschop nemen. Tanakadate is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Scándolo rent richting de bal. Scándolo passt de bal met de wreef. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:6

82e minuut.
Ralph probeert naar een medespeler te passen. Convey probeert de bal aan de voet te houden. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Savaresse rent richting de bal. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Satish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plian rent richting de bal. Savaresse onderschept slim de pass. Savaresse schiet op doel. Satish bokst de bal weg.

87e minuut.
Savaresse met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Ralph rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel. Satish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Satish maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 76%, FC. ATLETRIKÓ*** 24%.
Devil Driver - FC. ATLETRIKÓ*** 0:7