Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manovariak FC Kalocsai FC
3232 Tactiek Pilfer 433_Mirr
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 63.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Cambro rent richting de bal. Węgrzyn onderschept slim de pass. Węgrzyn geeft een hoge lob. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De Jonghe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zhengchuang de bal. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Deza bokst de bal weg.

12e minuut.
Hercegfalvi rent richting de bal. Hercegfalvi geeft de bal voor. Bendea rent richting de bal. Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Levi schiet op doel. Mohácsi bokst de bal weg.

14e minuut.
Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Levi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávid legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Kalocsai FC 0:1

24e minuut.
Burke met een snelle inworp. Cambro rent richting de bal. Cambro passt de bal zonder na te denken. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Kalocsai FC 0:2

32e minuut.
Benedusi kopt de bal weg. Hercegfalvi speelt de bal door. Idaszak is nu in balbezit. Idaszak geeft de bal voor. Levi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hercegfalvi geeft de bal voor. Tomborowski kopt de bal weg. Bendea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 63%, Kalocsai FC 37%.
Manovariak FC - Kalocsai FC 0:2

70e minuut.
Burke heeft problemen om de bal te vangen. Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi met een sublieme pass. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hercegfalvi geeft een hoge lob. Bendea kan de bal niet met de borst controleren. Levi is nu in balbezit. Dávid is nu in balbezit. Dávid schiet op doel. Mohácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Idaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Idaszak begaat een overtreding. Idaszak krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vadkerti heeft problemen om de bal te vangen. Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi speelt de bal door. Dávid heeft problemen om de bal te vangen. Dávid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mohácsi geeft een hoge lob. Węgrzyn geeft een lange en hoge pass. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Kalocsai FC 0:3

90e minuut.
Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid verovert de bal door een tackle van achteren. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Levi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 62%, Kalocsai FC 38%.
Manovariak FC - Kalocsai FC 0:3