Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vizovští ogaři FC PEVAN
532m Tactiek dva
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.5 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten formidable
solid Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Radujko geeft de bal voor. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi geeft een hoge lob. bin Hassano springt en kopt de bal. Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 0:1

4e minuut.
Otero Álvarez onderschept slim de pass. Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Camard geeft een lange en hoge pass. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano schiet op doel. Petry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 0:2

5e minuut.
Fiori speelt de bal door. Spinos rent richting de bal. Valbuzzi onderschept slim de pass. Valbuzzi haalt uit met een fantastische trap. Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 0:3

10e minuut.
Fiori met een sublieme pass. Smółka controleert de bal met de borst. Smółka passt de bal in één keer door. Texier is nu in balbezit. Texier schiet op doel. Kronz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Texier bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem is nu in balbezit. Heggem passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Otero Álvarez de bal. Otero Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ingorov speelt de bal door. Valbuzzi is nu in balbezit. Detal begaat een overtreding. Detal krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Smółka geeft een hoge lob. Daar is Spinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 0:4

24e minuut.
Drejan passt de bal zonder na te denken. Gelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelov passt de bal in één keer door. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Otero Álvarez kopt de bal weg. Daar is Heggem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hájek zijn tegenspeler op de grond. Hájek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Radujko kopt de bal weg. Drejan rent richting de bal. Drejan passt de bal met de wreef. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fiori de bal. Valbuzzi is nu in balbezit. Valbuzzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fiori geeft de bal voor. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Texier bereikt de bal nog maar net als eerste. Texier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camard. Otero Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Heggem met een snel genomen vrije trap. Texier krijgt zijn hoofd ertegen. Kronz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizovští ogaři 58%, FC PEVAN 42%.
Vizovští ogaři - FC PEVAN 1:4

49e minuut.
Kubsch passt de bal met de wreef. Gelov is nu in balbezit. Gelov probeert naar een medespeler te passen. Valbuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valbuzzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Hassano springt en kopt de bal. Petry probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hájek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájek passt de bal in één keer door. Valbuzzi rent richting de bal. Valbuzzi schiet op doel. Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 1:5

56e minuut.
Drejan heeft problemen om de bal te vangen. Drejan probeert naar een medespeler te passen. Valbuzzi is nu in balbezit. Valbuzzi draait met de bal, schiet en ... Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Texier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kubsch geeft een lange en hoge pass. Valbuzzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 1:6

61e minuut.
Kubsch onderschept slim de pass. Kubsch geeft een lange en hoge pass. Drejan rent richting de bal. Drejan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kubsch passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kocsis de bal onder controle te krijgen. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Radujko geeft een lange en hoge pass. Kocsis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... Petry probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Inworp. Rzeczkowski met de inworp. Smółka geeft een lange en hoge pass. Texier maakt een snoekduik en kopt de bal. Kronz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hájek passt de bal met de wreef. Daar is Gelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelov probeert naar een medespeler te passen. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Valbuzzi geeft de bal voor. Detal controleert de bal met de borst. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Petry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - FC PEVAN 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizovští ogaři 57%, FC PEVAN 43%.
Vizovští ogaři - FC PEVAN 1:7