Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aston Punat Kuřim FC
442 Dia Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


11e minuut.
Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft een hoge lob. Martir rent richting de bal. Martir passt de bal zonder na te denken. Berúnský onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Scheubeck probeert naar een medespeler te passen. Gerrard rent richting de bal. Gerrard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Battista de bal. De Battista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Słomianka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belli de bal. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - Kuřim FC 0:1

31e minuut.
Belli rent richting de bal. Martir verovert de bal door een tackle van achteren. Martir passt de bal zonder na te denken. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka geeft een hoge lob. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Janosch is nu in balbezit. Janosch geeft een lange en hoge pass. Martir kopt de bal weg. De Battista is nu in balbezit. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal in één keer door. Fujdiar heeft problemen om de bal te vangen. Písecký is nu in balbezit. Písecký draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rolls geeft de bal voor. Daar is Teplický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğüt rent richting de bal. Losna rent richting de bal. Losna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Losna rent richting de bal. Schaaf onderschept slim de pass. Schaaf speelt de bal door. Teplický bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 72%, Kuřim FC 28%.
Aston Punat - Kuřim FC 0:1

48e minuut.
Chiodaroli probeert naar een medespeler te passen. De Battista is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belli. Belli krijgt een gele kaart. De Battista is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerrard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Słomianka geeft een lange en hoge pass. De Battista heeft problemen om de bal te vangen. De Battista schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Scheubeck geeft een hoge lob. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista geeft de bal voor. Martir springt en kopt de bal. Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - Kuřim FC 0:2

51e minuut.
Belli geeft een hoge lob. Teplický kopt de bal weg. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký schiet op doel. Casellas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - Kuřim FC 1:2

53e minuut.
Berúnský onderschept slim de pass. Berúnský geeft de bal voor. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiodaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiodaroli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aston Punat - Kuřim FC 2:2

63e minuut.
Gerrard met een sublieme pass. Martir geeft een lange en hoge pass. Słomianka probeert naar een medespeler te passen. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista schiet op doel. Šíma bokst de bal weg.

71e minuut.
Öğüt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Martir de bal onder controle te krijgen. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - Kuřim FC 2:3

72e minuut.
Teplický probeert naar een medespeler te passen. Písecký heeft problemen om de bal te vangen. Martir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martir krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka geeft de bal voor. Martir krijgt zijn hoofd ertegen. Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - Kuřim FC 2:4

74e minuut.
Schaaf met een sublieme pass. Rolls heeft problemen om de bal te vangen. De Battista rent richting de bal. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ... Šíma bokst de bal weg.

79e minuut.
Słomianka passt de bal in één keer door. Gerrard met een sublieme pass. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Galazzo probeert naar een medespeler te passen. Gerrard heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard passt de bal in één keer door. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. Šíma bokst de bal weg.

87e minuut.
Öğüt rent richting de bal. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiodaroli met de inworp. Galazzo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Berúnský rent richting de bal. Martir verovert de bal door een tackle van achteren. Rolls begaat een overtreding. Martir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerrard komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - Kuřim FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 65%, Kuřim FC 35%.
Aston Punat - Kuřim FC 2:5