Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci LIONS of ZdennyKING
Days křídlo Tactiek force def
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Jenerál rent richting de bal. Voreadis verovert de bal door een tackle van achteren. Voreadis probeert naar een medespeler te passen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kotvald heeft problemen om de bal te vangen. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala geeft een hoge lob. Pignone krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignone is nu in balbezit. Turbatu rent richting de bal. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Gilardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal met de wreef. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lindfors rent richting de bal. Lindfors geeft de bal voor. Šilar rent richting de bal. Šilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Irala probeert naar een medespeler te passen. Pignone is nu in balbezit. Lindfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone onderschept slim de pass. Pignone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Baltă kopt de bal weg. Pignone is nu in balbezit. Freiberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pignone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferestrău met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala geeft de bal voor. Jenerál kopt de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. Gilardone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Baltă speelt de bal door. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lindfors de bal onder controle te krijgen. Gilardone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:1

29e minuut.
Freiberg geeft de bal voor. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău speelt de bal door. Pignone rent richting de bal. Pignone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baltă speelt de bal door. Klungelig pakt Flégr de bal. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone draait met de bal, schiet en ... Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:2

35e minuut.
Turbatu speelt de bal door. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala passt de bal in één keer door. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Turbatu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenerál met de inworp. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Gilardone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irala met de inworp. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă speelt de bal door. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ... Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:3

43e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis geeft een hoge lob. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. Gilardone bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 89%, LIONS of ZdennyKING 11%.
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:3

54e minuut.
Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ferestrău passt de bal zonder na te denken. Javořín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Ferestrău speelt de bal door. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis speelt de bal door. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Javořín kopt de bal weg. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău passt de bal met de wreef. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pignone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lindfors de bal onder controle te krijgen. Irala kopt de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:4

71e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst met een sublieme pass. Voreadis probeert naar een medespeler te passen. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Irala geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:5

76e minuut.
Javořín rent richting de bal. Javořín geeft een lange en hoge pass. Mulambo kopt de bal weg. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Voreadis rent richting de bal. Voreadis passt de bal zonder na te denken. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tošenovský is nu in balbezit. Tošenovský geeft de bal voor. Ferestrău met een sublieme pass. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala draait met de bal, schiet en ... Gilardone bokst de bal weg.

86e minuut.
Baltă geeft de bal voor. Gilardone speelt de bal door. Baltă kopt de bal weg. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gilardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Freiberg kopt de bal weg. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis geeft de bal voor. Klungelig pakt Irala de bal. Irala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 81%, LIONS of ZdennyKING 19%.
FC Kozáci - LIONS of ZdennyKING 0:5