Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE 1. FC Ayssan
Tomík 4-4-2 Tactiek Ayssan ATT 352
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 63.3
redelijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Yudenich geeft een hoge lob. Inworp. Iscru met de inworp. Dębiński geeft een hoge lob. Ferlita springt en kopt de bal. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dębiński speelt de bal door. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek passt de bal zonder na te denken. Ferlita rent richting de bal. Ferlita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tatarević heeft problemen om de bal te vangen. McClain bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatarević. Tatarević krijgt een gele kaart. McClain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brandejs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Homole maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dębiński probeert naar een medespeler te passen. Cook probeert naar een medespeler te passen. Bulatov met een sublieme pass. Bulnes rent richting de bal. Bulnes geeft een hoge lob. Caliciuri bokst de bal weg.

40e minuut.
Děkan geeft de bal voor. Homole kopt de bal weg. Ferlita heeft problemen om de bal te vangen. Ferlita schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wysokiński de bal onder controle te krijgen. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 50%, 1. FC Ayssan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - 1. FC Ayssan 0:0

47e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński met een sublieme pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov geeft een hoge lob. Caliciuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Brandejs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iscru rent richting de bal. Iscru speelt de bal door. Klungelig pakt Ferlita de bal. Ferlita geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melnik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1. FC Ayssan 0:1

56e minuut.
Děkan passt de bal met de wreef. Daar is Piszczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczek geeft een hoge lob. Homole krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dębiński geeft een lange en hoge pass. Ferlita kopt de bal weg. Homole rent richting de bal. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1. FC Ayssan 0:2

59e minuut.
Ogiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zharov de bal. Bulatov rent richting de bal. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dębiński met een sublieme pass. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński geeft een hoge lob. Čeřovský kopt de bal weg. Bulnes geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iscru met de inworp. Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Melnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Homole rent richting de bal. Melnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Homole raakt geblesseerd tijdens het duel. Děkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kırkalmaz bokst de bal weg. Homole bereikt de bal nog maar net als eerste. Homole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1. FC Ayssan 0:3

82e minuut.
Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński passt de bal zonder na te denken. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek geeft de bal voor. Homole springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piszczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Cook de bal. Ferlita rent richting de bal. Ferlita haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1. FC Ayssan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 44%, 1. FC Ayssan 56%.
OPATOVICE - 1. FC Ayssan 0:4