Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK Rakovník CAFC Půlpánov
3-4-3 Tactiek 555
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 48.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Moś verovert de bal door een tackle van achteren. Božović is nu in balbezit. Moś begaat een overtreding. Božović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Akifli passt de bal met de wreef. Dědeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědeček geeft een hoge lob. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:1

17e minuut.
Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola onderschept slim de pass. Elvira rent richting de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Żwirkowski bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Šroub met de inworp. Elvira geeft een lange en hoge pass. Rivarola springt en kopt de bal. Żwirkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:2

22e minuut.
Rivarola rent richting de bal. van Gelder verovert de bal door een tackle van achteren. Božović onderschept slim de pass. Božović geeft een hoge lob. Elvira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Božović rent richting de bal. Božović geeft de bal voor. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Żwirkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:3

27e minuut.
Božović onderschept slim de pass. Božović met een sublieme pass. Tworkowski rent richting de bal. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Żwirkowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Gottvald heeft problemen om de bal te vangen. Kukucz rent richting de bal. Gottvald onderschept slim de pass. Gottvald schiet op doel. Żwirkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:4

36e minuut.
Božović speelt de bal door. Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Żwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 71%, CAFC Půlpánov 29%.
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:4

52e minuut.
Akifli met een sublieme pass. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Akifli rent richting de bal. Akifli geeft een hoge lob. Daar is van Gelder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:5

86e minuut.
Kukucz kopt de bal weg. Elvira is nu in balbezit. Elvira passt de bal in één keer door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Żwirkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK Rakovník 65%, CAFC Půlpánov 35%.
SPARTAK Rakovník - CAFC Půlpánov 0:6