Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer Buffalo Sabres
moje Tactiek new season
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
47.7 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Sloboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloboda passt de bal met de wreef. Machado rent richting de bal. Machado geeft een lange en hoge pass. Serna maakt een snoekduik en kopt de bal. Dempsey bokst de bal weg.

10e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Anliker rent richting de bal. Gilewski is nu in balbezit. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Travolta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Buffalo Sabres 1:0

23e minuut.
Sloboda geeft de bal voor. Małolepszy heeft problemen om de bal te vangen. Além rent richting de bal. Małolepszy onderschept slim de pass. Małolepszy schiet op doel. Dempsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Potier kopt de bal weg. Ojeda controleert de bal met de borst. Anliker is nu in balbezit. Anliker draait met de bal, schiet en ... Travolta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Buffalo Sabres 2:0

43e minuut.
Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncal geeft de bal voor. Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker schiet op doel. Vrabie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Buffalo Sabres 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 43%, Buffalo Sabres 57%.
FC Kačer - Buffalo Sabres 3:0

46e minuut.
Roncal kopt de bal weg. Välling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serna speelt de bal door. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasco geeft de bal voor. Anliker is nu in balbezit. Anliker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gilewski rent richting de bal. Gilewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anliker stond buitenspel. Gabbiadini komt het veld opgelopen. Chmiel komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Välling geeft een hoge lob. Chmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiel passt de bal met de wreef. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy schiet op doel. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serna is nu in balbezit. Serna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Dempsey probeert naar een medespeler te passen. Gabbiadini met een sublieme pass. Klungelig pakt Välling de bal. Noguera verovert de bal door een tackle van achteren. Noguera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 45%, Buffalo Sabres 55%.
FC Kačer - Buffalo Sabres 3:0