Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:14
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19178
AC Milan !!! Havrani
am I right? Tactiek HrotL
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 51.9
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dubois geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mouha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cravo rent richting de bal. Cravo geeft een hoge lob. Radacz bokst de bal weg.

12e minuut.
Weisweiler heeft problemen om de bal te vangen. Weisweiler passt de bal zonder na te denken. Serena is nu in balbezit. Serena schiet op doel. Chalidin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Havrani 0:1

19e minuut.
Mouha rent richting de bal. Mouha geeft een hoge lob. Kristka kopt de bal weg. Hałapacz kan de bal niet met de borst controleren. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Radacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Desenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brdička is nu in balbezit. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo geeft de bal voor. Kristka heeft problemen om de bal te vangen. Kristka draait met de bal, schiet en ... Radacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan !!! - Havrani 1:1

28e minuut.
Serena rent richting de bal. Plecitý is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pietka ... Strafschop! Pietka krijgt een gele kaart. Plecitý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serena legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Havrani 1:2

31e minuut.
Romeu onderschept slim de pass. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lindner kopt de bal weg. Daar is Hałapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeu rent richting de bal. Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Radacz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan !!! 38%, Havrani 62%.
AC Milan !!! - Havrani 1:2

48e minuut.
Brdička probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cravo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kristka maakt een snoekduik en kopt de bal. Radacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan !!! - Havrani 2:2

53e minuut.
Kristka onderschept slim de pass. Kristka probeert naar een medespeler te passen. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo geeft een lange en hoge pass. Hałapacz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Havrani 3:2

55e minuut.
Cravo geeft een lange en hoge pass. Radacz met een sublieme pass. Cravo kopt de bal weg. Kristka is nu in balbezit. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Radacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Desenský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Konov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cravo rent richting de bal. Dubois geeft de bal voor. Cravo geeft een hoge lob. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cravo passt de bal met de wreef. Konov met een sublieme pass. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Radacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - Havrani 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan !!! 29%, Havrani 71%.
AC Milan !!! - Havrani 4:2