Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legionaři JZD Horní Lhota
442 Tactiek training
56% Balbezit 44%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Inworp. Rokytanský met de inworp. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rokytanský zal de hoekschop nemen. Nazaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orihuela rent richting de bal. Orihuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - JZD Horní Lhota 0:1

5e minuut.
Van Peteghem met een sublieme pass. Rokytanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokytanský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orihuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orihuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vrbnjak kopt de bal weg. Klungelig pakt Olajkár de bal. Barrientos speelt de bal door. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Olajkár probeert naar een medespeler te passen. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero passt de bal in één keer door. Orihuela heeft problemen om de bal te vangen. Orihuela haalt uit met een fantastische trap. Nazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bertolino is nu in balbezit. Bertolino geeft een lange en hoge pass. Barrientos rent richting de bal. Barrientos geeft de bal voor. Şamilov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
da dalt verovert de bal door een tackle van achteren. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela begaat een overtreding. Orihuela krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Smiřický geeft een hoge lob. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela passt de bal zonder na te denken. Botero is nu in balbezit. Botero haalt uit met een fantastische trap. Nazaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Botero kopt de bal weg. Bosquier probeert de bal aan de voet te houden. Kropáček geeft een hoge lob. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero draait met de bal, schiet en ... Nazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero speelt de bal door. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela haalt uit met een fantastische trap. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - JZD Horní Lhota 0:2

44e minuut.
Botero kopt de bal weg. Bruncvík is nu in balbezit. Orihuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orihuela schiet op doel. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - JZD Horní Lhota 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 59%, JZD Horní Lhota 41%.
legionaři - JZD Horní Lhota 0:3

49e minuut.
Van Peteghem rent richting de bal. Hopfen geeft een lange en hoge pass. Orihuela kopt de bal weg. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier haalt uit met een fantastische trap. Hopfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Ořech onderschept slim de pass. Ořech passt de bal zonder na te denken. Botero met een sublieme pass. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Barrientos speelt de bal door. da dalt met een sublieme pass. Bertolino speelt de bal door. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Van Peteghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Peteghem geeft de bal voor. Bruncvík bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pyzioł passt de bal zonder na te denken. Orihuela heeft problemen om de bal te vangen. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela onderschept slim de pass. Orihuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - JZD Horní Lhota 0:4

80e minuut.
Bosquier met een sublieme pass. Olajkár is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barrientos neemt de hoekschop. Vrbnjak kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Olajkár geeft een lange en hoge pass. Orihuela kopt de bal weg. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero haalt uit met een fantastische trap. Nazaria bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 57%, JZD Horní Lhota 43%.
legionaři - JZD Horní Lhota 0:4