Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Who Cares? FC CAMLIKOV
dab too Tactiek 442NAiS
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.6 gemiddelde waardering 46.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Maškarinec de bal. Kaloč rent richting de bal. Kaloč passt de bal in één keer door. Bernardino rent richting de bal. Bernardino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Kaloč met een sublieme pass. Bernardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardino speelt de bal door. Mikulka rent richting de bal. Mikulka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Csernyánszki met een sublieme pass. Sysel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysel geeft de bal voor. Camenisch springt en kopt de bal. Pastva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Gabryel is nu in balbezit. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel rent richting de bal. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabryel is nu in balbezit. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch schiet op doel. Pastva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 0:1

10e minuut.
Maškarinec geeft de bal voor. Daar is Gabryel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Želízko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryel schiet op doel. Pastva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Camenisch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 0:2

13e minuut.
Sysel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysel met een sublieme pass. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel draait met de bal, schiet en ... Pastva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kaloč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csernyánszki rent richting de bal. Csernyánszki passt de bal in één keer door. Sysel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bernardino zal de hoekschop nemen. Papale heeft problemen om de bal te vangen. Mikulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:2

43e minuut.
Csernyánszki probeert naar een medespeler te passen. Camenisch heeft problemen om de bal te vangen. Camenisch passt de bal zonder na te denken. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:3

45e minuut.
Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki geeft een hoge lob. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Pastva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Who Cares? 53%, FC CAMLIKOV 47%.
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:4

48e minuut.
Kaloč probeert de bal aan de voet te houden. Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki passt de bal zonder na te denken. Sysel is nu in balbezit. Sysel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orct bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabryel is nu in balbezit. Gabryel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Savu probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. Gabryel onderschept slim de pass. Gabryel schiet op doel. Pastva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:5

55e minuut.
Kaloč is nu in balbezit. Baier is nu in balbezit. Baier geeft de bal voor. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sysel rent richting de bal. Sysel passt de bal met de wreef. Csernyánszki is nu in balbezit. Csernyánszki geeft een lange en hoge pass. Camenisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:6

61e minuut.
Maškarinec met een sublieme pass. Daar is Csernyánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernyánszki speelt de bal door. Klungelig pakt Camenisch de bal. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Pastva bokst de bal weg. Klungelig pakt Gabryel de bal. Gabryel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:7

62e minuut.
Daar is Sysel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysel speelt de bal door. Savu geeft de bal voor. Gabryel is nu in balbezit. Gabryel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bá Long rent richting de bal. Kaloč onderschept slim de pass. Kaloč speelt de bal door. Klungelig pakt Zemín de bal. Zemín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier geeft een hoge lob. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. Pastva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:8

72e minuut.
Mikulka passt de bal zonder na te denken. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel rent richting de bal. Gabryel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:9

77e minuut.
Csernyánszki speelt de bal door. Gabryel rent richting de bal. Csernyánszki rent richting de bal. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch schiet op doel. Pastva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabryel kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sysel geeft een hoge lob. Selezeanu rent richting de bal. Gabryel onderschept slim de pass. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:10

88e minuut.
Daar is Sysel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysel passt de bal zonder na te denken. Gabryel rent richting de bal. Gabryel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Who Cares? 58%, FC CAMLIKOV 42%.
Who Cares? - FC CAMLIKOV 1:10