Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragons of Zdenny Boss Zlín Cavaliers
Sharp 6 Tactiek berani duc!!!
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten adequate
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Mikruta rent richting de bal. Honc verovert de bal door een tackle van achteren. Honc speelt de bal door. Grablewski is nu in balbezit. Grablewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lenzo is nu in balbezit. Fiore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikruta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lenzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Kubelka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żegocki. Żegocki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ševců bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševců passt de bal met de wreef. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 1:0

13e minuut.
Rimmer passt de bal zonder na te denken. Honc bereikt de bal nog maar net als eerste. Będziński verovert de bal door een tackle van achteren. Będziński speelt de bal door. Lenzo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rimmer krijgt zijn hoofd ertegen. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Lenzo is nu in balbezit. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lenzo de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel. Rokycana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dytrich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stroe met de inworp. Klungelig pakt Şaş de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ... Rokycana bokst de bal weg.

36e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe geeft een lange en hoge pass. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grablewski onderschept slim de pass. Grablewski passt de bal in één keer door. Rimmer is nu in balbezit. Rimmer draait met de bal, schiet en ... Zdojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Lenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda passt de bal zonder na te denken. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Rokycana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 2:0

43e minuut.
Krumphanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Krumphanzl geeft een hoge lob. Şaş kopt de bal weg. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 34%, Zlín Cavaliers 66%.
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Lenzo de bal. Ševců is nu in balbezit. Lenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Rokycana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 3:0

48e minuut.
Mikruta is nu in balbezit. Mikruta speelt de bal door. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 4:0

51e minuut.
Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio speelt de bal door. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Zdojski rent richting de bal. Rimmer onderschept slim de pass. Rimmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Będziński rent richting de bal. Ševců rent richting de bal. Ševců geeft een hoge lob. Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski schiet op doel. Irusta bokst de bal weg.

68e minuut.
Rimmer is nu in balbezit. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio geeft een lange en hoge pass. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Irusta probeert naar een medespeler te passen. Będziński kopt de bal weg. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 5:0

82e minuut.
Dytrich met een sublieme pass. Fiore heeft problemen om de bal te vangen. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş draait met de bal, schiet en ... Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 6:0

86e minuut.
Będziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drahota komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda passt de bal met de wreef. Daar is Lenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Rokycana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 7:0

89e minuut.
Daar is Pírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo rent richting de bal. Bruzda rent richting de bal. Lenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 32%, Zlín Cavaliers 68%.
Dragons of Zdenny Boss - Zlín Cavaliers 7:0