Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HNĚVOTÍN FC Caravelas
hara kiri Tactiek 442 zkouška
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 59.2
goed Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Váraljai is nu in balbezit. Jarolímek is nu in balbezit. Nacioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nacioğlu krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Sorescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kivikas de bal. Jakub is nu in balbezit. Jakub schiet op doel. Maradiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 0:1

11e minuut.
Mândreanu passt de bal met de wreef. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu speelt de bal door. Coandă rent richting de bal. Coandă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Soulié met een sublieme pass. Oraşan heeft problemen om de bal te vangen. Oraşan met een sublieme pass. Jakub bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakub geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Da Silva met een sublieme pass. Coandă is nu in balbezit. Coandă draait met de bal, schiet en ... Maradiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 0:2

37e minuut.
Maradiaga met een sublieme pass. Zamorano kopt de bal weg. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacioğlu onderschept slim de pass. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sorescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harper komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Jarolímek geeft een lange en hoge pass. Šimůnek kopt de bal weg. Jandl rent richting de bal. Váraljai verovert de bal door een tackle van achteren. Váraljai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HNĚVOTÍN 73%, FC Caravelas 27%.
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:2

50e minuut.
Daar is Jakub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakub passt de bal in één keer door. Kivikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă onderschept slim de pass. Coandă haalt uit met een fantastische trap. Maradiaga bokst de bal weg. Nacioğlu is nu in balbezit. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:3

55e minuut.
Jandl onderschept slim de pass. Váraljai verovert de bal door een tackle van achteren. Sæþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jarolímek onderschept slim de pass. Jarolímek draait met de bal, schiet en ... Prudêncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Oraşan met de inworp. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakub geeft de bal voor. Nacioğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:4

63e minuut.
Jakub speelt de bal door. Nacioğlu is nu in balbezit. Sak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nacioğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nacioğlu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:5

69e minuut.
Jakub is nu in balbezit. Jakub geeft een hoge lob. Nacioğlu rent richting de bal. Nacioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:6

81e minuut.
Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva met een sublieme pass. Coandă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coandă schiet op doel. Maradiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HNĚVOTÍN 63%, FC Caravelas 37%.
FC HNĚVOTÍN - FC Caravelas 1:7