Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kkiillerr FC MTG
**** Tactiek Druhý pokus
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró geeft een lange en hoge pass. Seidel is nu in balbezit. Seidel schiet op doel. Vălăhuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Grzybek is nu in balbezit. Grzybek passt de bal in één keer door. Seidel is nu in balbezit. Seidel draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:1

20e minuut.
Zápotočný geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzybek de bal. Grzybek passt de bal met de wreef. Voigt rent richting de bal. Voigt geeft een lange en hoge pass. Paal!

24e minuut.
Woodgate onderschept slim de pass. Woodgate geeft de bal voor. Seidel is nu in balbezit. Seidel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:2

25e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Woodgate kopt de bal weg. Medalik rent richting de bal. Medalik schiet op doel. Vălăhuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:3

29e minuut.
Grzybek passt de bal zonder na te denken. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel rent richting de bal. Seidel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:4

32e minuut.
Spišský geeft de bal voor. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woodgate zal de hoekschop nemen. Seidel springt en kopt de bal. Vălăhuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Voigt kopt de bal weg. Camejo controleert de bal met de borst. Seidel rent richting de bal. Klungelig pakt Seidel de bal. Seidel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:5

39e minuut.
Hadač probeert naar een medespeler te passen. Himberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apró de bal. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz schiet op doel. Campomizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kkiillerr 59%, FC MTG 41%.
Kkiillerr - FC MTG 0:5

46e minuut.
Lakomý komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Woodgate geeft een lange en hoge pass. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:6

51e minuut.
Zápotočný speelt de bal door. Voigt rent richting de bal. Voigt geeft de bal voor. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel schiet op doel. Vălăhuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Voigt speelt de bal door. Grzybek is nu in balbezit. Grzybek geeft de bal voor. Seidel maakt een snoekduik en kopt de bal. Vălăhuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:7

70e minuut.
Inworp. Boffin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Seidel rent richting de bal. Camejo is nu in balbezit. Seidel verovert de bal door een tackle van achteren. Seidel draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - FC MTG 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kkiillerr 55%, FC MTG 45%.
Kkiillerr - FC MTG 0:8