Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Gorilla F.C. Barça 1899
FOside Tactiek 4-1-2-1-2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 54.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Foldyna is nu in balbezit. Foldyna geeft een lange en hoge pass. Nechuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Torje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 1:0

3e minuut.
Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski geeft een lange en hoge pass. Trousil is nu in balbezit. Trousil haalt uit met een fantastische trap. Mikuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 1:1

6e minuut.
Foldyna heeft problemen om de bal te vangen. Juřica geeft de bal voor. Lodeweges probeert de bal met de borst te controleren. Hašek is nu in balbezit. Hašek draait met de bal, schiet en ... Mikuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kobyłko geeft de bal voor. Hašek kan de bal niet met de borst controleren. Trousil is nu in balbezit. Trousil schiet op doel. Mikuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hašek probeert de bal met de borst te controleren. Šťavel is nu in balbezit. Cába is nu in balbezit. Šťavel verovert de bal door een tackle van achteren. Šťavel haalt uit met een fantastische trap. Mikuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trousil is nu in balbezit. Trousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 1:2

16e minuut.
Nechuta neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Hašek rent richting de bal. Hašek geeft een lange en hoge pass. Trousil maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Hašek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek rent richting de bal. Hašek draait met de bal, schiet en ... Mikuš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 1:3

24e minuut.
Cába is nu in balbezit. Cába passt de bal in één keer door. Jirák rent richting de bal. Jirák haalt uit met een fantastische trap. Torje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 2:3

27e minuut.
Bodlo verovert de bal door een tackle van achteren. Bodlo geeft een lange en hoge pass. Trousil rent richting de bal. Trousil haalt uit met een fantastische trap. Mikuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster maakt een afschuwelijke overtreding. Kończewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Juřica met een snel genomen vrije trap. Trousil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bodlo geeft de bal voor. Klungelig pakt Farbár de bal. Cába met een sublieme pass. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Torje bokst de bal weg.

39e minuut.
Cába kopt de bal weg. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Bodlo is nu in balbezit. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nechuta geeft een hoge lob. Hašek probeert de bal met de borst te controleren. Trousil is nu in balbezit. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek draait met de bal, schiet en ... Mikuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 49%, F.C. Barça 1899 51%.
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 2:3

50e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák is nu in balbezit. Juřica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jirák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jirák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 3:3

51e minuut.
Foldyna passt de bal met de wreef. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster met een sublieme pass. Foldyna rent richting de bal. Foldyna schiet op doel. Torje bokst de bal weg.

52e minuut.
Šťavel heeft problemen om de bal te vangen. Šťavel passt de bal zonder na te denken. Hašek rent richting de bal. Hašek haalt uit met een fantastische trap. Mikuš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 3:4

55e minuut.
Kończewski heeft problemen om de bal te vangen. Kaminski rent richting de bal. Kaminski geeft een lange en hoge pass. Hašek is nu in balbezit. Hašek schiet op doel. Mikuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kończewski rent richting de bal. Foldyna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foldyna krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Nechuta passt de bal in één keer door. Daar is Kaminski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Torje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 4:4

62e minuut.
Ernster passt de bal met de wreef. Nechuta rent richting de bal. Remeš verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Torje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torje probeert naar een medespeler te passen. Ernster kopt de bal weg. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 5:4

66e minuut.
Juřica is nu in balbezit. Juřica passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Hašek is nu in balbezit. Hašek haalt uit met een fantastische trap. Mikuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Trousil rent richting de bal. Šťavel rent richting de bal. Trousil is nu in balbezit. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal in één keer door. Jirák rent richting de bal. Jirák draait met de bal, schiet en ... Torje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 6:4

73e minuut.
Lodeweges speelt de bal door. Šťavel rent richting de bal. Šťavel geeft een lange en hoge pass. Trousil is nu in balbezit. Trousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kończewski is nu in balbezit. Kończewski geeft een hoge lob. Hašek rent richting de bal. Hašek draait met de bal, schiet en ... Mikuš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 6:5

76e minuut.
Cába passt de bal met de wreef. Ernster is nu in balbezit. Ernster probeert naar een medespeler te passen. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Foldyna kopt de bal weg. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernster passt de bal zonder na te denken. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 39%, F.C. Barça 1899 61%.
Funky Gorilla - F.C. Barça 1899 6:5