Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimi Angels FK MB
Saimi Devils Tactiek Pokus
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.3 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
Duta heeft problemen om de bal te vangen. Gallo rent richting de bal. Gallo met een sublieme pass. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Duta rent richting de bal. Szymkowiak onderschept slim de pass. Szymkowiak speelt de bal door. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. Frasquier bokst de bal weg. Felice rent richting de bal. Felice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FK MB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 60%, FK MB 40%.
Saimi Angels - FK MB 0:1

50e minuut.
Inworp. Popieliński komt het veld opgelopen. Elke komt het veld opgelopen. Bălţeanu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Niţescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Spoczyński komt het veld opgelopen. Rekarte komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tauský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tereščák komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Wuytens verovert de bal door een tackle van achteren. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens verovert de bal door een tackle van achteren. Wuytens geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Popieliński heeft problemen om de bal te vangen. Popieliński probeert naar een medespeler te passen. Bălţeanu met een sublieme pass. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tukačauskas rent richting de bal. Tukačauskas passt de bal in één keer door. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FK MB 0:2

70e minuut.
Tereščák met een sublieme pass. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spoczyński geeft een lange en hoge pass. Felice is nu in balbezit. Felice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tereščák rent richting de bal. Tereščák met een sublieme pass. Vilkovský speelt de bal door. Kotaška is nu in balbezit. Kotaška haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice is nu in balbezit. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice rent richting de bal. Felice geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Kotaška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotaška. Kotaška krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 66%, FK MB 34%.
Saimi Angels - FK MB 0:2