Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baška FC Boby Brno
baf Tactiek zakladni3
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 53.6
poor Schieten formidable
adequate Passen excellent
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Raščić kopt de bal weg. Sutherland is nu in balbezit. Korányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korányi krijgt een gele kaart. Sutherland raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams met een snel genomen vrije trap. Frantík springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ranović probeert naar een medespeler te passen. Frantík bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantík passt de bal in één keer door. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel. Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korányi rent richting de bal. Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:1

13e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft de bal voor. Daar is Kabachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland schiet op doel. Toney bokst de bal weg. Frantík bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Toney bokst de bal weg. Frantík is nu in balbezit. Frantík schiet op doel. Toney bokst de bal weg.

16e minuut.
Turgut passt de bal in één keer door. Ranović probeert naar een medespeler te passen. Williams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frantík de bal. Frantík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Raščić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranović met de inworp. Długołęcki geeft de bal voor. Sutherland maakt een snoekduik en kopt de bal. Toney bokst de bal weg.

21e minuut.
Ciobănescu met een sublieme pass. Daar is Charro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Frantík rent richting de bal. Sutherland is nu in balbezit. Korányi is nu in balbezit. Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel. Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutherland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korányi de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sutherland is nu in balbezit. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal in één keer door. Frantík rent richting de bal. Frantík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:2

38e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft de bal voor. Frantík rent richting de bal. Frantík schiet op doel. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:3

40e minuut.
Turgut met een sublieme pass. Długołęcki is nu in balbezit. Williams geeft een lange en hoge pass. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klaus is nu in balbezit. Klaus geeft de bal voor. Williams speelt de bal door. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Toney bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 84%, FC Boby Brno 16%.
FC Baška - FC Boby Brno 0:3

47e minuut.
Daar is Sutherland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakışan is nu in balbezit. Sutherland onderschept slim de pass. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:4

51e minuut.
Ranović rent richting de bal. Ranović geeft de bal voor. Frantík is nu in balbezit. Frantík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:5

57e minuut.
Długołęcki heeft problemen om de bal te vangen. Długołęcki geeft een hoge lob. Daar is Frantík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Toney bokst de bal weg.

69e minuut.
Ranović speelt de bal door. Williams probeert naar een medespeler te passen. Newman rent richting de bal. Frantík verovert de bal door een tackle van achteren. Frantík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal in één keer door. Sutherland rent richting de bal. Sutherland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:6

75e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams speelt de bal door. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Frantík bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams probeert naar een medespeler te passen. Ranović geeft een lange en hoge pass. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal met de wreef. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:7

82e minuut.
Sutherland met een sublieme pass. Daar is Frantík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantík onderschept slim de pass. Frantík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ranović geeft de bal voor. Klungelig pakt Frantík de bal. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Kabachnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Williams neemt de hoekschop. Daar is Yakışan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams met een sublieme pass. Kabachnik rent richting de bal. Sutherland onderschept slim de pass. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Boby Brno 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 82%, FC Boby Brno 18%.
FC Baška - FC Boby Brno 0:8