Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Tichonice F.C. FC West Bohemia
Nexia Tactiek 4-3-3-DEF
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Blažka rent richting de bal. Blažka passt de bal zonder na te denken. Švéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Forejt verovert de bal door een tackle van achteren. Forejt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka speelt de bal door. Vymámil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vymámil geeft de bal voor. Fisher springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Blažka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blažka passt de bal in één keer door. Vymámil met een sublieme pass. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vymámil onderschept slim de pass. Vymámil passt de bal in één keer door. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Minarčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 0:1

17e minuut.
Čtvrtlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Travička onderschept slim de pass. Travička met een sublieme pass. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel. Minarčík bokst de bal weg.

24e minuut.
Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh passt de bal met de wreef. Mudroch is nu in balbezit. Mudroch met een sublieme pass. Bolek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vâlcu is nu in balbezit. Pîrvu is nu in balbezit. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Čurda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:1

31e minuut.
Kacíř geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blažka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:2

32e minuut.
Kacíř geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vymámil met de inworp. Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Středovský rent richting de bal. Středovský passt de bal zonder na te denken. Čtvrtlík rent richting de bal. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Tejkal met een snelle inworp. Vymámil probeert naar een medespeler te passen. Travička rent richting de bal. Travička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:3

41e minuut.
Mudroch speelt de bal door. Švarc heeft problemen om de bal te vangen. Švarc speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Maškarinec geeft een hoge lob. Travička heeft problemen om de bal te vangen. Travička passt de bal met de wreef. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 73%, FC West Bohemia 27%.
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:3

46e minuut.
Blažka kopt de bal weg. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Klhůfek rent richting de bal. Fisher onderschept slim de pass. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Minarčík bokst de bal weg.

47e minuut.
Inworp. Forejt met een snelle inworp. Mudroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Blažka rent richting de bal. Blažka geeft een lange en hoge pass. Fisher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:4

56e minuut.
Vymámil probeert naar een medespeler te passen. Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka heeft problemen om de bal te vangen. Blažka geeft een lange en hoge pass. Travička springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:5

58e minuut.
Stroh is nu in balbezit. Bolek onderschept slim de pass. Bolek geeft de bal voor. Vymámil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vymámil draait met de bal, schiet en ... Minarčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fisher is nu in balbezit. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:6

61e minuut.
Stroh heeft problemen om de bal te vangen. Mudroch begaat een overtreding. Stroh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pîrvu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Fisher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vymámil is nu in balbezit. Daar is Vymámil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vymámil probeert naar een medespeler te passen. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel. Minarčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fisher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klhůfek de bal onder controle te krijgen. Blažka geeft de bal voor. Travička is nu in balbezit. Travička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fisher rent richting de bal. Klhůfek is nu in balbezit. Fisher onderschept slim de pass. Vymámil rent richting de bal. Vymámil schiet op doel. Minarčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blažka probeert naar een medespeler te passen. Minarčík speelt de bal door. Klopp kopt de bal weg. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Forejt met een snelle inworp. Travička met een sublieme pass. Vymámil speelt de bal door. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stroh probeert naar een medespeler te passen. Vymámil met een sublieme pass. Blažka is nu in balbezit. Klungelig pakt Blažka de bal. Blažka schiet op doel. Minarčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 74%, FC West Bohemia 26%.
Slavia Tichonice F.C. - FC West Bohemia 1:7