Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE 1.SK SIGMA OLOMOUC
ftr Tactiek 003_defoutmid_2r
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Cheng-Sin met een sublieme pass. Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli probeert naar een medespeler te passen. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli passt de bal in één keer door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Stańko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:1

14e minuut.
Cheng-Sin passt de bal in één keer door. Tuñas heeft problemen om de bal te vangen. Lučka rent richting de bal. Tuñas verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tuñas kopt de bal weg. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozo. Pozo krijgt een gele kaart. Benedettelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Sin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli probeert naar een medespeler te passen. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:2

21e minuut.
Walburg met een sublieme pass. Tuñas rent richting de bal. Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal. Stańko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benedettelli zal de hoekschop nemen. Tuñas springt en kopt de bal. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tuñas de bal. Verlinden rent richting de bal. Tuñas verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:3

26e minuut.
Cheng-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Carli Neto is nu in balbezit. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:4

30e minuut.
Benedettelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozo. Benedettelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Sin met een snel genomen vrije trap. Tuñas krijgt zijn hoofd ertegen. Stańko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cheng-Sin speelt de bal door. Benedettelli is nu in balbezit. Benedettelli passt de bal in één keer door. Tuñas heeft problemen om de bal te vangen. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Stańko trapt de bal weg. Fernández Arregui kopt de bal weg. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Stańko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOL KOPŔIVNICE 74%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 26%.
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 0:5

50e minuut.
Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Carli Neto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Protuđer. Protuđer krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Otter bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Miinala haalt uit met een fantastische trap. Radzimski speelt de bal door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tuñas heeft problemen om de bal te vangen. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal met de wreef. Miinala rent richting de bal. Miinala schiet op doel. Radzimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Sin geeft een hoge lob. Tuñas springt en kopt de bal. Stańko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:6

68e minuut.
Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński geeft de bal voor. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas draait met de bal, schiet en ... Stańko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin passt de bal met de wreef. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Tuñas rent richting de bal. Tuñas haalt uit met een fantastische trap. Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tuñas onderschept slim de pass. Tuñas passt de bal in één keer door. Cheng-Sin speelt de bal door. Benedettelli rent richting de bal. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Tuñas de bal. Verlinden is nu in balbezit. Tuñas onderschept slim de pass. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:7

82e minuut.
Otter is nu in balbezit. Pelegero onderschept slim de pass. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala schiet op doel. Radzimski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ SOKOL KOPŔIVNICE 58%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 42%.
TJ SOKOL KOPŔIVNICE - 1.SK SIGMA OLOMOUC 2:7