Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Kings Rozvadov Hull Sweeper
442 Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Derka speelt de bal door. Hromas rent richting de bal. Hřebejk heeft problemen om de bal te vangen. Hřebejk draait met de bal, schiet en ... Campagnuolo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Derka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hřebejk de bal. Hřebejk passt de bal met de wreef. Hromas rent richting de bal. Hromas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Hřebejk is nu in balbezit. Hřebejk passt de bal met de wreef. Hromas rent richting de bal. Hromas haalt uit met een fantastische trap. Galetka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohdánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lajdák met een sublieme pass. Hromas rent richting de bal. Hřebejk is nu in balbezit. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 0:1

13e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Tichota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:1

14e minuut.
Hřebejk is nu in balbezit. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas passt de bal zonder na te denken. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Derka met een sublieme pass. Daar is Lajdák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lajdák passt de bal met de wreef. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas haalt uit met een fantastische trap. Bohdánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Derka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka speelt de bal door. Lajdák rent richting de bal. Lajdák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagnuolo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Derka zal de hoekschop nemen. Daar is Galetka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štambera speelt de bal door. Klungelig pakt Arosemena de bal. Skřivánek geeft de bal voor. Hromas rent richting de bal. Hromas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:2

21e minuut.
Knotek passt de bal in één keer door. Hřebejk is nu in balbezit. Hřebejk passt de bal met de wreef. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:3

23e minuut.
Knotek geeft de bal voor. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdaş begaat een overtreding. Akdaş krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lajdák is nu in balbezit. Lajdák probeert naar een medespeler te passen. Hromas is nu in balbezit. Hromas draait met de bal, schiet en ... Campagnuolo probeert de bal aan de voet te houden. Bohdánek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Lajdák met een sublieme pass. Akdaş rent richting de bal. Hřebejk verovert de bal door een tackle van achteren. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skřivánek met een snelle inworp. Derka heeft problemen om de bal te vangen. Derka geeft de bal voor. Hromas maakt een snoekduik en kopt de bal. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Struha onderschept slim de pass. Struha met een sublieme pass. Štambera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk verovert de bal door een tackle van achteren. Hřebejk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas draait met de bal, schiet en ... Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:4

41e minuut.
Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas is nu in balbezit. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Hromas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohdánek bokst de bal weg. Daar is Campagnuolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 77%, Hull Sweeper 23%.
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:5

46e minuut.
Lajdák passt de bal zonder na te denken. Medvecký probeert naar een medespeler te passen. Struha rent richting de bal. Šubr verovert de bal door een tackle van achteren. Šubr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Knotek geeft de bal voor. Derka geeft de bal voor. Klungelig pakt Hřebejk de bal. Hřebejk schiet op doel. Bohdánek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:6

56e minuut.
Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skřivánek speelt de bal door. Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hřebejk is nu in balbezit. Hřebejk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:7

57e minuut.
Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner geeft de bal voor. Kubílek met een sublieme pass. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Skřivánek geeft de bal voor. Hřebejk controleert de bal met de borst. Hřebejk met een sublieme pass. Hromas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromas schiet op doel. Bohdánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lajdák rent richting de bal. Lajdák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 1:8

69e minuut.
Štambera passt de bal in één keer door. Akdaş is nu in balbezit. Akdaş geeft een lange en hoge pass. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk haalt uit met een fantastische trap. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Struha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akdaş met de inworp. Majsner geeft een hoge lob. Paranghel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 2:8

77e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Medvecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Akdaş passt de bal met de wreef. Šubr rent richting de bal. Derka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 54%, Hull Sweeper 46%.
TJ Kings Rozvadov - Hull Sweeper 2:8