Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná FK Sezimovo Ústí
lenka 1 Tactiek okop
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 64.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Švadlena kopt de bal weg. Plateroti kan de bal niet met de borst controleren. Švadlena begaat een overtreding. Švadlena krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Omáčka is nu in balbezit. Omáčka met een sublieme pass. Tujka is nu in balbezit. Tujka geeft een hoge lob. Švadlena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hruštička rent richting de bal. Hruštička geeft een hoge lob. Drahorád rent richting de bal. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalán de bal. Kalán geeft de bal voor. Drahorád springt en kopt de bal. Brassey bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štigler met de inworp. Rejžák geeft een hoge lob. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Sezimovo Ústí 0:1

31e minuut.
Wahadło rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Švadlena. Wahadło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kávai met een snel genomen vrije trap. Perez is nu in balbezit. Omáčka maakt een afschuwelijke overtreding. Omáčka krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruštička met de inworp. Kalán is nu in balbezit. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ťukal verovert de bal door een tackle van achteren. Ťukal speelt de bal door. Kalán met een sublieme pass. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena draait met de bal, schiet en ... Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal in één keer door. Ťukal verovert de bal door een tackle van achteren. Plag is nu in balbezit. Plag draait met de bal, schiet en ... Fingr bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 73%, FK Sezimovo Ústí 27%.
Lenka Karviná - FK Sezimovo Ústí 0:1

60e minuut.
Wahadło passt de bal met de wreef. Tobin rent richting de bal. Tobin passt de bal met de wreef. Goleśniewski rent richting de bal. Goleśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hruštička geeft een lange en hoge pass. Kalán is nu in balbezit. Kalán passt de bal met de wreef. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel. Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Omáčka geeft de bal voor. Kávai heeft problemen om de bal te vangen. Wahadło speelt de bal door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Sezimovo Ústí 0:2

67e minuut.
Plag draait met de bal, schiet en ... Fingr met een sublieme pass. Rejžák kopt de bal weg. Klungelig pakt Wahadło de bal. Hruštička geeft een lange en hoge pass. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rejžák geeft de bal voor. Daar is Plateroti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Brassey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - FK Sezimovo Ústí 0:3

74e minuut.
Goleśniewski speelt de bal door. Omáčka rent richting de bal. Perez onderschept slim de pass. Plag is nu in balbezit. Plag draait met de bal, schiet en ... Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Švadlena is nu in balbezit. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus onderschept slim de pass. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wahadło probeert naar een medespeler te passen. Hruštička heeft problemen om de bal te vangen. Hruštička passt de bal in één keer door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Štigler met een snelle inworp. Rejžák is nu in balbezit. Rejžák geeft een lange en hoge pass. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Štigler geeft een lange en hoge pass. Drahorád rent richting de bal. Drahorád speelt de bal door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 59%, FK Sezimovo Ústí 41%.
Lenka Karviná - FK Sezimovo Ústí 0:3