Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HORNÍ ÚJEZD Eleven United
2014 Tactiek karamba
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.3 gemiddelde waardering 67.3
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Çevik kopt de bal weg. Kubatov met een sublieme pass. Velebný rent richting de bal. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch draait met de bal, schiet en ... Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kaštelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský onderschept slim de pass. Šenovský passt de bal zonder na te denken. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap. Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mürşüdov is nu in balbezit. Fąk onderschept slim de pass. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šenovský rent richting de bal. Šenovský passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Mlčoch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:1

12e minuut.
Le Lettre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Lettre geeft de bal voor. Kubatov is nu in balbezit. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Mlčoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:2

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Lawrence de bal onder controle te krijgen. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Šenovský is nu in balbezit. Velebný is nu in balbezit. Velebný schiet op doel. Dahl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:3

21e minuut.
Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov met een sublieme pass. Šenovský heeft problemen om de bal te vangen. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mürşüdov de bal onder controle te krijgen. Dahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk onderschept slim de pass. Fąk passt de bal zonder na te denken. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fąk rent richting de bal. Fąk geeft een lange en hoge pass. Velebný is nu in balbezit. Velebný schiet op doel. Dahl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kubatov met de inworp. Fąk geeft een hoge lob. Velebný probeert de bal met de borst te controleren. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:4

33e minuut.
Fąk passt de bal met de wreef. Šenovský is nu in balbezit. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch schiet op doel. Dahl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:5

34e minuut.
Velebný passt de bal zonder na te denken. Kubatov rent richting de bal. Kubatov passt de bal in één keer door. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kubatov geeft de bal voor. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný probeert naar een medespeler te passen. Šenovský rent richting de bal. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ungerman geeft een hoge lob. Šenovský kopt de bal weg. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORNÍ ÚJEZD 67%, Eleven United 33%.
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:5

52e minuut.
Mlčoch haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Dahl met een harde bal richting middenveld. Fąk geeft een lange en hoge pass. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen. Dahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Šenovský rent richting de bal. Šenovský geeft een hoge lob. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ... Dahl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:6

60e minuut.
Olej bereikt de bal nog maar net als eerste. Olej geeft een lange en hoge pass. Šenovský kopt de bal weg. Velebný is nu in balbezit. Velebný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:7

61e minuut.
Çağıran komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chełkowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Kubatov met de inworp. Klungelig pakt Fąk de bal. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chełkowski trapt de bal weg. Kubatov met een sublieme pass. Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft een hoge lob. Šenovský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kubatov met een sublieme pass. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een hoge lob. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský schiet op doel. Chełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Šenovský kopt de bal weg. Lawrence rent richting de bal. Lawrence passt de bal in één keer door. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lawrence de bal onder controle te krijgen. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch schiet op doel. Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Çevik kopt de bal weg. Fąk is nu in balbezit. Fąk met een sublieme pass. Šenovský rent richting de bal. Šenovský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubatov zal de hoekschop nemen. Mlčoch rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:8

90e minuut.
Velebný haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert de bal aan de voet te houden. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch draait met de bal, schiet en ... Chełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HORNÍ ÚJEZD 62%, Eleven United 38%.
HORNÍ ÚJEZD - Eleven United 0:9