Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kladeruby nad Oslavou Dědická lavina
Pokus Tactiek dingo
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 47.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rukavytsya passt de bal met de wreef. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo probeert naar een medespeler te passen. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Hoefkens passt de bal in één keer door. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo geeft de bal voor. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel. Filipský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Lorenc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gia Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Rukavytsya springt en kopt de bal. Filipský probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hoefkens speelt de bal door. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković geeft de bal voor. Rukavytsya maakt een snoekduik en kopt de bal. Filipský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Dědická lavina 1:0

31e minuut.
Simantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Simantidis probeert naar een medespeler te passen. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković geeft een hoge lob. Martini maakt een snoekduik en kopt de bal. Filipský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lorenc geeft de bal voor. Inworp. Bobrov met een snelle inworp. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Filipský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bobrov passt de bal met de wreef. Lorenc geeft een lange en hoge pass. Bakeš rent richting de bal. Bakeš schiet op doel. Peluffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rukavytsya met een sublieme pass. Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Prispichilo met een sublieme pass. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ... Filipský bokst de bal weg.

42e minuut.
Chancellor kopt de bal weg. Daar is Gia Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajdal is nu in balbezit. Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy geeft de bal voor. Paal! Filipský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorenc rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 36%, Dědická lavina 64%.
Kladeruby nad Oslavou - Dědická lavina 1:0

50e minuut.
Martini passt de bal met de wreef. Fuxa is nu in balbezit. Rukavytsya verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap. Filipský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Dědická lavina 2:0

53e minuut.
Martini rent richting de bal. Martini passt de bal met de wreef. Prispichilo probeert naar een medespeler te passen. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Řemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza is nu in balbezit. Řemen onderschept slim de pass. Řemen haalt uit met een fantastische trap. Peluffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Dědická lavina 2:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćetković met de inworp. Hoefkens geeft de bal voor. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hoefkens passt de bal zonder na te denken. Trajdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy onderschept slim de pass. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Martini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gia Huy met een sublieme pass. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens met een sublieme pass. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Gia Huy met een sublieme pass. Prispichilo speelt de bal door. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya schiet op doel. Filipský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Hoefkens de bal. Hoefkens geeft de bal voor. Daar is Lorenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 37%, Dědická lavina 63%.
Kladeruby nad Oslavou - Dědická lavina 2:1