Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Socchi Prchalov 1.FC Hrachovina
attak Tactiek pokus
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Koníř met de inworp. Maciocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha passt de bal met de wreef. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel. Sambandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sackbauer geeft een lange en hoge pass. Marulić kopt de bal weg. Maciocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Klonecki de bal. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fajtl met een sublieme pass. Koníř rent richting de bal. Koníř passt de bal met de wreef. Amarillo rent richting de bal. Amarillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nozdra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onderka speelt de bal door. Pintilie geeft een lange en hoge pass. Klonecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sambandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Buček met een sublieme pass. Hnot speelt de bal door. Maciocha met een sublieme pass. Amarillo rent richting de bal. Amarillo draait met de bal, schiet en ... Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Nozdra de bal. Nozdra speelt de bal door. Amarillo is nu in balbezit. Amarillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 0:1

42e minuut.
Mylbachr is nu in balbezit. Mylbachr passt de bal zonder na te denken. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić schiet op doel. Sălăjean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 1:1

45e minuut.
Fajtl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pintilie de bal. Pintilie probeert naar een medespeler te passen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 67%, 1.FC Hrachovina 33%.
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 1:2

46e minuut.
Nozdra met een sublieme pass. Koníř bereikt de bal nog maar net als eerste. Koníř geeft een lange en hoge pass. Amarillo springt en kopt de bal. Sambandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 1:3

51e minuut.
Beclea speelt de bal door. Hnot verovert de bal door een tackle van achteren. Marulić is nu in balbezit. Marulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 2:3

54e minuut.
Nozdra geeft een lange en hoge pass. Klonecki is nu in balbezit. Amarillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 2:4

55e minuut.
Pintilie onderschept slim de pass. Pintilie passt de bal met de wreef. Nozdra speelt de bal door. Amarillo rent richting de bal. Amarillo schiet op doel. Sambandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 2:5

59e minuut.
Onderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Onderka geeft een hoge lob. Burenţa heeft problemen om de bal te vangen. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 3:5

62e minuut.
Hnot passt de bal met de wreef. Koníř rent richting de bal. Koníř met een sublieme pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Sambandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sambandan trapt de bal weg. Pintilie kopt de bal weg. Sackbauer rent richting de bal. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Sambandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pintilie met een sublieme pass. Koníř rent richting de bal. Koníř probeert naar een medespeler te passen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Inworp. Nozdra met de inworp. Pintilie geeft een hoge lob. Klonecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sambandan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 3:6

80e minuut.
Nozdra passt de bal in één keer door. Maciocha rent richting de bal. Maciocha passt de bal in één keer door. Amarillo is nu in balbezit. Amarillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 3:7

85e minuut.
Koníř kopt de bal weg. Maciocha met een sublieme pass. Koníř is nu in balbezit. Koníř geeft een hoge lob. Pintilie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 3:8

87e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha is nu in balbezit. Maciocha passt de bal in één keer door. Amarillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 66%, 1.FC Hrachovina 34%.
FC Socchi Prchalov - 1.FC Hrachovina 3:8