Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Octopus Lorient CA
Octo 2 Tactiek B2Bvpřed2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten outstanding
excellent Passen formidable
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Zapotoczny rent richting de bal. Biffi rent richting de bal. Biffi passt de bal zonder na te denken. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá passt de bal in één keer door. Wrobel rent richting de bal. Wrobel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Octopus - Lorient CA 0:1

13e minuut.
Plá met een sublieme pass. Malek rent richting de bal. Malek speelt de bal door. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Nalot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bunghez met een sublieme pass. Spadafora speelt de bal door. Klungelig pakt Malek de bal. Malek geeft een hoge lob. Kubala kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Terol rent richting de bal. Terol geeft een hoge lob. Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel onderschept slim de pass. Wrobel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Terol is nu in balbezit. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Palomera geeft een lange en hoge pass. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wrobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrobel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Terol verovert de bal door een tackle van achteren. Terol passt de bal in één keer door. Malek geeft de bal voor. Wrobel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Carpintero draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck probeert naar een medespeler te passen. Takáč kopt de bal weg. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel schiet op doel. Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Vala passt de bal zonder na te denken. Plá is nu in balbezit. Plá passt de bal zonder na te denken. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Nalot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Octopus 64%, Lorient CA 36%.
FC Octopus - Lorient CA 0:1

47e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Balašević geeft de bal voor. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Spadafora probeert naar een medespeler te passen. Malek rent richting de bal. Malek passt de bal zonder na te denken. Plá geeft een hoge lob. Kubala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nalot trapt de bal weg van het doel. Posuňka probeert de bal met de borst te controleren. Takáč met een sublieme pass. Daar is Zapotoczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wrobel passt de bal met de wreef. Kubala rent richting de bal. Met opzet legt Balašević zijn tegenspeler op de grond. Balašević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kubala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kubala kan niet meer verder spelen. Ngọc Tuấn komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Palomera speelt de bal door. Takáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Takáč geeft een hoge lob. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Spadafora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny passt de bal zonder na te denken. Biffi rent richting de bal. Biffi schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ciszewski geeft een hoge lob. Takáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Takáč speelt de bal door. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Octopus 53%, Lorient CA 47%.
FC Octopus - Lorient CA 0:1