Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov SK Baťa Zlín
-) Tactiek Vietnam
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Broź is nu in balbezit. Broź passt de bal in één keer door. Osmatescu is nu in balbezit. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Panković is nu in balbezit. Panković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Broź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broź geeft een hoge lob. Əlicanov krijgt zijn hoofd ertegen. Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 0:1

22e minuut.
Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan passt de bal in één keer door. Pipinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinos geeft een hoge lob. Tříska maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Omerović met een harde bal richting middenveld. Broź kopt de bal weg. Daar is Chepilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody schiet op doel. Tryggvason bokst de bal weg.

24e minuut.
Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panković. Tříska raakt geblesseerd tijdens het duel. Deteşan met een snel genomen vrije trap. Tříska springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 1:1

26e minuut.
Deteşan passt de bal met de wreef. Peraić rent richting de bal. Peraić met een sublieme pass. Pipinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mariona rent richting de bal. Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Əlicanov de bal. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov draait met de bal, schiet en ... Myllyrinne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tryggvason niet meer kan verder spelen. Müürsepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 55%, SK Baťa Zlín 45%.
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 2:1

46e minuut.
Centeno komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chepilov met een sublieme pass. Szymczycha met een sublieme pass. Tříska bereikt de bal nog maar net als eerste. Tříska schiet op doel. Omerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 3:1

53e minuut.
Piipari maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tříska rent richting de bal. Rezner begaat een overtreding. Rezner krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szymczycha kopt de bal weg. Klungelig pakt Deteşan de bal. Deteşan passt de bal in één keer door. Vallet rent richting de bal. Vallet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Joković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Broź geeft een hoge lob. Kędziobrody kopt de bal weg. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mariona probeert naar een medespeler te passen. Broź is nu in balbezit. Broź passt de bal zonder na te denken. Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Broź passt de bal zonder na te denken. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kędziobrody is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broź komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Centeno maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 3:2

70e minuut.
Inworp. Mertol komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gróf probeert naar een medespeler te passen. Centeno is nu in balbezit. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centeno draait met de bal, schiet en ... Müürsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 3:3

77e minuut.
Myllyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Broź rent richting de bal. Broź met een sublieme pass. Centeno rent richting de bal. Centeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Peraić geeft de bal voor. Mertol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gróf. Gróf krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Panković is nu in balbezit. Piipari probeert naar een medespeler te passen. Tříska is nu in balbezit. Tříska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 4:3

81e minuut.
Bəşirli komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Újezdecký komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 50%, SK Baťa Zlín 50%.
FK MIKY Batelov - SK Baťa Zlín 4:3