Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1892 Liverpool FC SK Detmarky
RED Power Tactiek petrik
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Bimalbirua rent richting de bal. Bimalbirua passt de bal in één keer door. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:0

3e minuut.
Třebenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Třebenický de bal. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen. Yengeç bokst de bal weg. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:1

8e minuut.
Třebenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebenický geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabolovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:2

15e minuut.
Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiáš onderschept slim de pass. Jeremiáš geeft de bal voor. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Choroš passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer passt de bal met de wreef. Głódź is nu in balbezit. Głódź draait met de bal, schiet en ... Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Choroš is nu in balbezit. Bonastre speelt de bal door. Choroš is nu in balbezit. Choroš geeft een lange en hoge pass. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jeremiáš passt de bal in één keer door. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki met een sublieme pass. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:3

29e minuut.
Jeremiáš probeert naar een medespeler te passen. Choroš is nu in balbezit. Choroš passt de bal in één keer door. Grzędzicki heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nádašdi passt de bal met de wreef. Doudleba speelt de bal door. Passadore verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Jeremiáš kopt de bal weg. Szmidt rent richting de bal. Szmidt passt de bal met de wreef. Medvedev rent richting de bal. Medvedev passt de bal in één keer door. Radulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stelzer kopt de bal weg. Sabolovič heeft problemen om de bal te vangen. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Yengeç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 63%, SK Detmarky 37%.
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doudleba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Buitenspel voor Koranda. Goede buitenspelval van de verdediging. Jeremiáš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft een lange en hoge pass. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Grzędzicki passt de bal met de wreef. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft een hoge lob. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen. Yengeç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Medvedev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Seitzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nádašdi geeft de bal voor. Głódź kopt de bal weg. Doudleba rent richting de bal. Doudleba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Třebenický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonastre de bal. Choroš rent richting de bal. Choroš geeft de bal voor. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Yengeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Doudleba met een sublieme pass. Bonastre geeft de bal voor. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Yengeç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:5

83e minuut.
Świerniak geeft een lange en hoge pass. Koranda rent richting de bal. Kim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kim krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Nádašdi rent richting de bal. Nádašdi geeft de bal voor. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 70%, SK Detmarky 30%.
1892 Liverpool FC - SK Detmarky 1:5