Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvajes Poslední FC Batelov
G8 Tactiek ok
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Gubán passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine geeft de bal voor. Jarošík springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jarošík passt de bal met de wreef. Gubán rent richting de bal. Gubán passt de bal met de wreef. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. Býček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Skládaný verovert de bal door een tackle van achteren. Gubán onderschept slim de pass. Gubán met een sublieme pass. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán onderschept slim de pass. Barba Negra verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine schiet op doel. Býček bokst de bal weg.

13e minuut.
Trunečka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalupa rent richting de bal. Chalupa passt de bal met de wreef. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skládaný is nu in balbezit. Gubán onderschept slim de pass. Gubán met een sublieme pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tuấn Ðức geeft de bal voor. Agăfiţei is nu in balbezit. Ciorchine onderschept slim de pass. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Býček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Poslední FC Batelov 0:1

26e minuut.
Frisone probeert naar een medespeler te passen. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerbera rent richting de bal. Birsöz onderschept slim de pass. Birsöz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chalupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorchine raakt geblesseerd tijdens het duel. Gubán legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

42e minuut.
Jarošík schiet op doel. Frisone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Chvála probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 66%, Poslední FC Batelov 34%.
Salvajes - Poslední FC Batelov 0:1

46e minuut.
Trunečka onderschept slim de pass. Chalupa geeft een lange en hoge pass. Ciorchine kopt de bal weg. Jarošík rent richting de bal. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Gubán kopt de bal weg. Agăfiţei speelt de bal door. Amatori rent richting de bal. Amatori haalt uit met een fantastische trap. Knez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gubán verovert de bal door een tackle van achteren. Gubán passt de bal met de wreef. Tuấn Ðức rent richting de bal. Tuấn Ðức geeft een hoge lob. Ciorchine maakt een snoekduik en kopt de bal. Býček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Strácel rent richting de bal. Strácel geeft de bal voor. Amatori is nu in balbezit. Amatori schiet op doel. Knez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Berendei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marlia rent richting de bal. Marlia draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skládaný is nu in balbezit. Kałuża rent richting de bal. Gubán onderschept slim de pass. Skládaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Skládaný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ciorchine is nu in balbezit. Agăfiţei begaat een overtreding. Ciorchine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fudała zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciorchine maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Skládaný met een sublieme pass. Chalupa rent richting de bal. Chalupa probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Býček bokst de bal weg.

76e minuut.
Chalupa passt de bal in één keer door. Gubán is nu in balbezit. Gubán geeft een hoge lob. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Poslední FC Batelov 0:2

79e minuut.
Kałuża is nu in balbezit. Kałuża geeft de bal voor. Amatori rent richting de bal. Amatori draait met de bal, schiet en ... Knez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Poslední FC Batelov 1:2

87e minuut.
Chalupa heeft problemen om de bal te vangen. Strácel onderschept slim de pass. Strácel geeft een lange en hoge pass. Amatori is nu in balbezit. Amatori schiet op doel. Knez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marlia is nu in balbezit. Marlia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salvajes - Poslední FC Batelov 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 56%, Poslední FC Batelov 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salvajes - Poslední FC Batelov 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Trunečka geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei is nu in balbezit. Ciorchine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciorchine krijgt een gele kaart.

95e minuut.
Gubán onderschept slim de pass. Jarošík rent richting de bal. Ciorchine rent richting de bal. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een hoge lob. Býček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

99e minuut.
Strácel verovert de bal door een tackle van achteren. Strácel passt de bal in één keer door. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori schiet op doel. Knez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes - Poslední FC Batelov 3:2

102e minuut.
Chalupa geeft een hoge lob. Frisone kopt de bal weg. Tuấn Ðức speelt de bal door. Jarošík controleert de bal met de borst. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 57%, Poslední FC Batelov 43%.
Salvajes - Poslední FC Batelov 3:2

113e minuut.
Inworp. Birsöz met een snelle inworp. Skládaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia rent richting de bal. Marlia draait met de bal, schiet en ... Knez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes 57%, Poslední FC Batelov 43%.
Salvajes - Poslední FC Batelov 3:2