Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kinyo Isotopes Brno
italska of Tactiek dvojka
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 63.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kravička is nu in balbezit. Kravička geeft een lange en hoge pass. Rubáš is nu in balbezit. Sidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidor haalt uit met een fantastische trap. Tedesco bokst de bal weg.

4e minuut.
Arioldo rent richting de bal. Arioldo speelt de bal door. Fantacci speelt de bal door. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo met een sublieme pass. Řehák rent richting de bal. Klungelig pakt Řehák de bal. Řehák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci speelt de bal door. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel. Fuchs probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fuchs trapt de bal weg van het doel. Veturliðason kopt de bal weg. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel. Fuchs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - Isotopes Brno 0:1

20e minuut.
Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veturliðason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Řehák rent richting de bal. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Fuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Magazin heeft problemen om de bal te vangen. Magazin met een sublieme pass. Viertal is nu in balbezit. Viertal geeft een hoge lob. Řehák rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veturliðason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veturliðason speelt de bal door. Viertal rent richting de bal. Viertal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuchs trapt de bal weg. Veturliðason kopt de bal weg. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel. Fuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Veturliðason geeft de bal voor. Viertal rent richting de bal. Viertal passt de bal in één keer door. Řehák rent richting de bal. Řehák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fantacci verovert de bal door een tackle van achteren. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason geeft een lange en hoge pass. Fuchs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Potroviţa onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Magazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magazin geeft de bal voor. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Býček geeft de bal voor. Inworp. Veturliðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gallardo geeft een lange en hoge pass. Veturliðason rent richting de bal. Veturliðason passt de bal in één keer door. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Fuchs bokst de bal weg. Viertal rent richting de bal. Potroviţa verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - Isotopes Brno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 79%, Isotopes Brno 21%.
FC Kinyo - Isotopes Brno 0:2

47e minuut.
Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason speelt de bal door. Fantacci met een sublieme pass. Viertal is nu in balbezit. Viertal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason met een sublieme pass. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel. Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gallardo passt de bal met de wreef. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski geeft een hoge lob. Sidor is nu in balbezit. Sidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Řehák heeft problemen om de bal te vangen. Veturliðason rent richting de bal. Veturliðason speelt de bal door. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal is nu in balbezit. Viertal passt de bal in één keer door. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason haalt uit met een fantastische trap. Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Klungelig pakt Fantacci de bal. Býček probeert naar een medespeler te passen. Kravička is nu in balbezit. Kravička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fantacci kan de bal niet met de borst controleren. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Magazin is nu in balbezit. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Řehák rent richting de bal. Řehák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viertal de bal. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Veturliðason probeert naar een medespeler te passen. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel. Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Řehák rent richting de bal. Řehák met een sublieme pass. Viertal is nu in balbezit. Viertal haalt uit met een fantastische trap. Fuchs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - Isotopes Brno 0:3

87e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veturliðason met de inworp. Řehák rent richting de bal. Řehák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 68%, Isotopes Brno 32%.
FC Kinyo - Isotopes Brno 0:3