Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Trnava Sarovy FC1
onemanflying Tactiek NAiS
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.4 gemiddelde waardering 60.6
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


10e minuut.
Ayman heeft problemen om de bal te vangen. Ambersley is nu in balbezit. Krasuckas rent richting de bal. Ambersley onderschept slim de pass. Ambersley schiet op doel. Mbele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bačkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonese verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonese probeert naar een medespeler te passen. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Vavřička met een harde bal richting middenveld. Nhật Bảo Long kopt de bal weg. Wagefeld heeft problemen om de bal te vangen. Wagefeld schiet op doel. Vavřička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Guilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso geeft een hoge lob. Wagefeld springt en kopt de bal. Vavřička maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik speelt de bal door. Bačkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld onderschept slim de pass. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... Vavřička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Konačar is nu in balbezit. Nhật Bảo Long verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Wagefeld is nu in balbezit. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Socea met een sublieme pass. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass. Vavřička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Barosanu onderschept slim de pass. Nhật Bảo Long is nu in balbezit. Nhật Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Wagefeld is nu in balbezit. Wagefeld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nhật Bảo Long met de inworp. Alonso speelt de bal door. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik geeft een lange en hoge pass. Wagefeld springt en kopt de bal. Vavřička bokst de bal weg.

39e minuut.
Golik passt de bal in één keer door. Nhật Bảo Long heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Klungelig pakt Wagefeld de bal. Wagefeld schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:1

45e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal met de wreef. Golik probeert naar een medespeler te passen. Nhật Bảo Long geeft een hoge lob. Cremonese springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Trnava 69%, Sarovy FC1 31%.
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:2

53e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik passt de bal in één keer door. Nhật Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld draait met de bal, schiet en ... Vavřička bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:3

57e minuut.
Buleatã met de inworp. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld speelt de bal door. Cremonese heeft problemen om de bal te vangen. Cremonese haalt uit met een fantastische trap. Vavřička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wagefeld rent richting de bal. Barosanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wagefeld raakt geblesseerd tijdens het duel. Wagefeld legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vavřička bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:4

60e minuut.
Alonso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nhật Bảo Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Bačkora kopt de bal weg. Alonso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Cremonese is nu in balbezit. Bačkora verovert de bal door een tackle van achteren. Wagefeld rent richting de bal. Wagefeld schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nhật Bảo Long geeft een lange en hoge pass. Ārgalis kopt de bal weg. Golik rent richting de bal. Cremonese is nu in balbezit. Cremonese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonese is nu in balbezit. Cremonese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Trnava 68%, Sarovy FC1 32%.
Ajax Trnava - Sarovy FC1 0:5