Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DZABZA Satani Brno FC Štítné
TUTTI2 Tactiek 442-5 a
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Minh Thông kopt de bal weg. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo passt de bal met de wreef. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dowgwiłło met een snelle inworp. Papoldini rent richting de bal. Papoldini passt de bal in één keer door. Janiš geeft de bal voor. Ionică springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pinglo passt de bal in één keer door. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić passt de bal in één keer door. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pinglo is nu in balbezit. Pinglo met een sublieme pass. Ferrerio probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel. Alda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Janiš geeft een hoge lob. Papoldini rent richting de bal. Papoldini probeert naar een medespeler te passen. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Grunte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Fredes passt de bal in één keer door. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández met een sublieme pass. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić schiet op doel. Alda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Martín Hernández rent richting de bal. Martín Hernández passt de bal in één keer door. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 1:0

41e minuut.
Owczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarski probeert naar een medespeler te passen. Martín Hernández met een sublieme pass. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić schiet op doel. Alda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Fredes onderschept slim de pass. Papoldini onderschept slim de pass. Papoldini geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Grunte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 52%, FC Štítné 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 1:1

52e minuut.
Hangiel onderschept slim de pass. Hangiel geeft een hoge lob. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Paipa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunghitu met de inworp. Janiš geeft een hoge lob. Papoldini springt en kopt de bal. Grunte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Langer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 1:2

58e minuut.
Pinglo passt de bal zonder na te denken. Minh Thông is nu in balbezit. Floriańczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Thông raakt geblesseerd tijdens het duel. Minh Thông neemt de penalty, wat een uithaal! Alda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông schiet op doel. Alda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 2:2

60e minuut.
Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Hangiel de bal. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Alda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Paipa verovert de bal door een tackle van achteren. Paipa passt de bal met de wreef. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Alda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Papoldini rent richting de bal. Owczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 44%, FC Štítné 56%.
DZABZA Satani Brno - FC Štítné 2:3